Højgård

Playlist

Lige om lidt tager vi til Californien, nærmere bestemt Long Beach. Det er en slags kombineret ferie og arbejdstur – vi skal møde vores ældste søn og hans kone derovre;  han skal arbejde, og vi andre skal, i hvert fald i princippet, holde ferie. Problemet er bare, at når han arbejder, er det ret anstrengende for os allesammen. Han er professionel sportsmand, og han er i Long Beach for at kæmpe VM – og det tager altså ganske hårdt på vores nerver!

Hvorom alting er, så plejer vi også at tage os tid til at opleve noget, når vi er derovre. Nærmest alt hvad man laver i LA inkluderer bilkørsel, og derfor har jeg lavet en playlist som passer til lejligheden:

Kan noget vel passe bedre til at køre fra strand til shopping til strand i Californien??

Som man måske også vil bemærke udfra ovenstående liste, så stoppede mit musikalske univers omtrent samtidig med at The Sweets popularitet begyndte at dale. Uha, det er mange år siden der er lavet musik til mig 😉

 

Tilbage til forsiden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højgård