Højgård - køkken

Korte shorts

De her shorts er egentlig lidt for korte, synes jeg – ikke helt ‘age-appropriate’ –  men når de bliver dresset lidt op med en nystrøgen skjorte og en fin taske, går det endda. Sneakers sørger for at jeg hverken bliver for fin eller for vampet; så er jeg klar til at tage med Frk. T på marked. Frk. T har fortalt om selve markedet – jeg vil bare fortælle om mine fund!

Et lillebitte sølvhjerte, skævt og ujævnt, og helt perfekt. Japanerne kalder det wabi-sabi, det med skønheden i det forgængelig og det uperfekte – mit hjerte er wabi-sabi.

En lillefingerring, som er så fin og samtidig så rå, at det var umuligt at lade den ligge.

 

Tilbage til forsiden

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Højgård - køkken