Mainstream shopping i LA-området

En sidste hilsen fra LA

Vi havde nogle timer i formiddags, inden vores fly hjem. Dem valgte vi at bruge på en herlig cykeltur langs stranden fra Redondo Beach, over Hermosa, til Manhattan Beach – en kort, men virkelig hyggelig, tur. Vi kørte langs de fine beach-houses, som på en eller anden måde minder mig om (meget dyre) kolonihavehuse, med al deres forskellighed indenfor nogen ret faste rammer.


Vejret var måske ikke det bedste til en strandtur, men det var skønt at få bevæget sig en smule, inden vi skulle sidde stille i flyet. Efter cykelturen sluttede vi af med frokost på Cheesecake Factory i King Harbor – et værdigt farvel til USA!

Tilbage til forsiden

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mainstream shopping i LA-området