DIY guirlander

Anine Bing

Jeg er helt vild med den svenske designer/blogger/musiker Anine Bing. Min garderobe består mest af sorte, grå og hvide basiselementer, som jeg, i hvert fald i princippet, kan pifte op med lidt farver. Det er nu sjældent det sker…

Anine Bing laver de mest vidunderlige basics, og de af hendes ting jeg indtil videre har fået fingrene i, er noget af det i min garderobe, som bliver brugt allermest.

En af mine Anine Bing favoritter er Madison-tasken. Jeg elsker den! Den er lavet af kraftigt læder, som ikke bliver ridset uden at man decideret gør sig umage med det, og den holder sig pæn, selv når man propper den. Den er også stor nok til at kunne rumme stort set hele mit liv, og samtidig er den nem at komme i. Orker ikke en masse lynlåse og besværlige lukninger på min hverdagstaske – den skal jeg kunne dykke direkte ned i uden at skulle købe den en drink først 😉

Mine Charlie-boots har hængt på mig hele vinteren, og de kan heldigvis også bruges med bare ben til kjoler og shorts. De er virkelig behagelige at have på, og man kan nemt gå 10-15 km i den – og så er jeg vild med deres look.

/Pia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY guirlander