Postkort fra Mallorca

Postkort fra Mallorca II

Jeg har kun ganske få dage på Mallorca i denne omgang, men jeg vender tilbage i slutningen af måneden. Idag har jeg drysset rundt i nord-østdelen af øen, og fået mindst én god ide til, hvad jeg vil prioritere på mit næste besøg.

Vi gik fra Cala Bona til Cala Millor, og det var en fantastisk smuk tur, så længe vi huskede at vende blikket mod venstre, ud over havet. Indviklet nok skulle vi jo så gøre det helt omvendt på tilbagevejen 😉

Der er udstillet nogen pragtfulde værker i sten og jern af Pedro Flores på Strandpromenaden. Se bare hvor fint han har lavet et kig til horisonten, en dør til havet, og en seng med udsigt!

Bagefter kørte vi op til fyrtårnet ved Punta Capdepera, hvor der er så vanvittigt flot, at man helt mister vejret. Her skal jeg helt sikkert op og vandre næste gang!

Hvis du har gode ideer til hvad jeg ellers skal se hernede, må du meget gerne skrive det i kommentarerne!

Tilbage til forsiden

4 kommentarer

 • […] end så mange andre steder. Rio er hæslig med sine evindelige køer, og rigtig mange steder på Mallorca er de rene trafikfælder; sorte huller, hvor man kan forsvinde i dagevis. København er sådan set […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] skal hænge ud ved vandet (åh, strandene i Rio!), jeg skal vandre i den brasilianske jungle og de mallorcinske bjerge, jeg skal snuse rundt i små og store byer, og jeg skal ud og spise lækre middage sammen med mine […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Preben Jensen

  Kære Pia

  Prøb at besøge Sa Foradada mellem Deia og Valldemosa. Der ligger en lille restaurant helt nede ved vandet, hvor de laver mad og åben ild. Der er en skøn bade-venlig bugt. Man parkerer ved Mirador de Na Foradada og Son Marroig og går en 45 minutter ned ad en sti, hvor der er rigtig fin udsigt. Opad er det lidt stejlt, men det går jo nok. Stedet blev muligvis i Natportieren. Jeg synes, at det lignede det sted, hvor sønnen blev forsøgt kidnappet (hvis du så serien).

  Overvej også at besøge det gamle kloster i Lluc. Der er bare en vidunderlig ro. Fortsat rigtig god fornøjelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

   Tak Preben – det lyder som et par vidunderlige oplevelser. Godt at have noget at se frem til!

   /Pia

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Mallorca