Nyt på bogreolen

Banana Bread

Lige inden jeg tog hjemmefra, prøvede jeg noget nyt: Jeg bagte banana bread. Herligt med en kage som hedder ‘brød’, for det betyder, at man ikke behøver overgive sig til frådseri for at proppe sig. Man snupper bare en mad jo.

Har gennemtrawlet internettet efter en virkelig god opskrift. Den slags søgen er fantastisk i sig selv (for man er nødt til at teste. hvis det skal give mening!), og når det så oven i købet ender med Den Perfekte Opskrift, vil glæden nærmest ingen ende tage. Jeg kombinerede, afprøvede, og smagte mig frem, og her kommer således opskriften på

Verdens Bedste Banana bread
Det tørre:
250 gr hvedemel
1 tsk fint salt
1 tsk bagepulver
1 ½ tsk vanilje
1 ½ tsk kanel

Det våde:
100 gr sukker
1 æg
½ dl mælk
½ dl olie

4-5 modne, mosede bananer

Først blandes de tørre ingredienser i en skål. Herefter piskes de våde ingredienser (sukker tæller med som ‘våd’ ingrediens i denne sammenhæng) grundigt sammen i en anden skål. De to dele vendes forsigtigt sammen, og de mosede bananer tilsættes.

Det hele hældes i en brødform, og bages ca. 30-40 minutter ved 180 grader. Stik i brødet med en strikkepind eller lignende; det er færdigt, når der ikke længere hænger dej ved pinden.

Spises lunt eller koldt, eventuelt med peanutbutter, pålægschokolade eller koldt smør og chiafrø. Haps.

 

Tilbage til forsiden

4 kommentarer

  • Hei
    For en fantastisk flott blogg du har, og jeg har lagt deg til i favoritter. Jeg fant deg hos Nana i Mit Landliv. Jeg har lenge vært på søken etter voksne damer som har kjekke blogger, og nå fant jeg deg. I Norge har jeg ikke funnet noen enda, men er stadig på jakt. Jeg leste her om ditt hår som er blitt grått. Mitt er nesten hvitt nå og det går fint. Alt blir en vane. Nå er jeg 55 og har farget håret mitt siden jeg var 35, men nå er det slutt. Ha det fint. Jeg kommer snart på besøk igjen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Pia

      Hej Ingrid, og tusind tak for dine søde ord. Det glæder mig meget at synes om bloggen. Dit hår der vældig flot ud – jeg glæder mig til mit bliver helt hvidt!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Må bare elske et brød som er lidt som en kage… tak for opskriften.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på bogreolen