DIY Hæklet net

Ravnenes hvisken, II

Anna har læst Ravnenes Hvisken, bog 2, af Malene Sølvsten. Hun har tidligere læst etteren, og er helt vild med både dén og toeren – se bare hendes anmeldelse:
  img_2203
Det er næsten nytår og Anne hygger sig med Luna og Mathias, hjemme hos Luna. Men nogle få dage inden nytår kommer en ven hjem igen, men han når at fortælle Anne at hun skal redde sin søster, inden han dør.
Anne sætter sit liv på spil og tager til en anden verden, hun aldrig har været i før. Der er en masse regler hun ikke kender til og hun kan ikke finde rundt i det kort hun har med. Anne kender ikke noget som helst til verdnen men hun lærer det undervejs. Hun finder ud af at der findes alfer magikere. Der er en masse ukendte farer som lurer og oven i det, er Anne stadig plaget af sit syn med sit eget mord.
Men de fik jo stoppet mordet i tide, gjorde de ik’ ?
I hele sit liv har Anne været den usynlige og den, der blev drillet af de store drenge. Men nu da hun har fået venner, bliver hun nødt til at svigte dem hun holder så meget af nu, for at hun kan redde sin søster.

Men kan hun få sig selv til at gøre det?

Ravnens hvisken 2 starter nogle få minutter efter 1’eren slutter. Bogen er en af de bedste bøger jeg nogensinde har læst og hvis man elsker fantasy og mysterium, er den helt perfekt. Jeg vil nok gætte på, at man skal være 12 år og op efter for at læse bogen.
Kærlig hilsen,
Anna
img_2204

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Hæklet net