Græskar

Halloween guirlander

Hvis man godt gider en lille smule Halloween, men ikke orker at gå all-in på pumpkin patches og så videre, så kan man nøjes med at pynte en lille smule – og gerne med noget som giver mening.

Jeg tænker, at det er en stor fejl, at det kun er til jul vi bruger spiselig pynt. Mine Halloween guirlander tager fem minutter at lave, og den glæde de vækker i mit indre barn, varer lige til påske (omtrent).

img_0834

Jeg trækker simpelthen alt det gyseligste slik jeg kan få fat i, på et stykke blomstertråd. Noget af det skal lige have en tur med en kødnål først, og noget af det går uvægerligt i stykker undervejs. Så er man nødt til at spise det, men jeg er altid parat til at ofre mig for smuk højtidspynt.

De færdige guirlander skynder jeg mig at spænde ud som pynt over spisebordet, inden der er mere der går i stykker….

img_0836

img_6367

Vældig Halloween – på den nemme måde. Og oprydningen er en fest;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskar