Det der udsalg…

d3e51ae1-04d7-4542-92bb-b7b64e85307c

Normalt er jeg ikke nogen ørn til udsalgshopping, men denne gang har jeg, sådan i al beskedenhed, klaret det udmærket. Har i hvert fald gjort min pligt som gæst i Rio og givet byens detailhandel en saltvandsindsprøjtning – og i øvrigt bevæget mig så langt udenfor min comfort-zone, at jeg slet ikke ved om jeg kan finde tilbage (se ovenfor, i højtaljede shorts og kort top!!).

69497c95-39ab-4afc-b875-e2a68c2bd779

Mine fund, på rad og række. Mit mest geniale køb er måske den korte, sorte kjole, som jeg er helt vild med, fordi de fine blonder giver en skøn kontrast til det ret sporty snit. Jeg ved ikke, om jeg har udviklet en pludselig svaghed for blonder, eller om det er tilfældigt at jeg også faldt pladask for den fine (blonde-) varsity jacket. Sikkert er det i hvert fald, at den ikke skal bruges sammen med kjolen – men den vil være pragtfuld til jeans og t-shirt, eller som nedenfor, med shorts og en top.

9c519616-38a0-4df2-be04-7195609f4152

En håndfuld basis-ting er det også blevet til; sorte jeans, denimshorts, og et par pæne, sorte shorts. Måske ikke nødvendigvis alt sammen basis af den slags jeg kommer til at bruge allermest lige de næste par måneder, men mon ikke det bliver sommer igen en gang? Det håber jeg sandelig, for der sneg sig endnu en kjole med i købet; en lang, flagrende rosa sag, som jeg slet ikke kan vente med at få lejlighed til at bruge! Derudover røg der en t-shirt med print og to off the shoulder toppe i skabet, foruden syv par sko. Syv. Ups.

5611ad6d-818f-46e5-9c10-083fd09f05cc

Det er jo bare fordi de alle sammen er helt igennem fornuftige og relevante køb, og det forekommer på en eller anden måde også passende med ét par til hver af ugens dage. Tror mine alleryndlings er de røde bedstemor-pumps – de er i hvert fald både nuttede og behagelige. I øvrigt er sko jo en af de ting, man bliver nødt til at tage med hjem fra Brasilien.

7f2528da-fc1c-45aa-a66c-ae50caec6686

Det samme kan, med al mulig ret, siges om badetøj – og den slags er da også røget med hjem. En bikini og en badedragt. Temmelig spraglet, og begge i et lidt farligt snit, men jeg har taget det til mig. Og så behøver jeg vist heller ikke at shoppe mere nogensinde lige med det første.

 

Har I udsalgsshoppet? Og gider I krydse fingre for, at min kuffert ikke viser sig at være alt for tung, når jeg i aften vender næsen hjemad igen…?

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Jeg har slet ikke købt noget udsalg, andet end et par sko til brylluppet. Det er nogle virkelig fine køb, du har gjort. Er vild med dem alle! Kh. Birgitte

  1. Pia says:

   Tak! Jeg plejer aldrig at have heldet med mig på udsalg, men i år har jeg virkelig gjort nogle kup 😊

   Og så lige endnu engang tillykke med den store dag!

 2. Hej Pia
  Sikke nogle smukke køb, du har gjort dig – og hvor du bærer dem fantastisk! Hvis jeg når hjem til udsalget, så vil jeg helt sikkert købe noget med farve, for det trænger der til i min garderobe 😀
  Knus Marie

  1. Pia says:

   Tak!
   Åh ja, noget med farve – det kunne jeg vist egentlig også godt bruge 🙂

Comments are closed.