Velkommen til!

Jeg hedder Pia Trans, og det er mig, du kan møde på disse sider. Jer en kvinde med en livsglæde og energi der ind imellem bobler helt over, og bloggen her fungerer som min overløbsventil. Her deler jeg alt det, der begejstrer mig. Hverdagen i al sin pragt er det bedste jeg ved, og så selvfølgelig rejser. Ja, og weekender, og stille læsestunder, familiehygge og alt det andet, der tilsammen udgør et liv.

Jeg skriver om de hjem jeg lever i, de rejser jeg tager på, det tøj jeg bruger, de bøger jeg læser og de ting jeg laver (måske bare ikke lige de dage hvor jeg kryber op i sofaen, midt i en bunke snavsetøj, iført tyndslidte joggingbukser og varme sokker, mens jeg læser, blogger og hygger med en kop te balancerende på armlænet…). Nå ja, og så skriver jeg en hel masse om at blive gråhåret

I 2014 fyldte jeg 50, og det gik ikke stille for sig! Fra første øjeblik elskede jeg at være fiftyfabulous, og jeg har fejret det lige siden. Livet i 50’erne er vældig fint. Jeg bor på en gammel gård sammen med min drømmemand, min smukke hund og min bedste veninde, frk. T, som oprindelig var med til at starte FiftyFabulous. Udover bloggen passer jeg mine små børn (som er fra ’89 og ’91 henholdsvis) og mit arbejde som dharmalærer i en buddhistisk forening, når altså ikke jeg rejser kloden tynd.

Hvis det er første gang du besøger mig, har du måske lyst til at tage en tur rundt til nogen af bloggens mest populære indlæg gennem tiden. Under alle omstændigheder byder jeg dig velkommen i mit fiftyfabulous univers, hvor jeg håber du vil føle dig hjemme. Husk, du er meget velkommen til at dele både ord og billeder du finder her på bloggen, bare du er sød at linke tilbage til mig! Du er også altid velkommen til at skrive til mig på Pia@FiftyFabulous.dk.

Mange glade hilsner,
Pia Trans.