Søndags Snapshots – i de lyse nætter

De lyse nætter… der er en helt særlig lethed over dem, en duft af syren og bål, og en fornemmelse af, at tiden strækker sig uendeligt foran én. Og så bærer de minder om eksamenstid, som var en absolut favorit hos mig. Ved godt det ikke er helt sundt, men jeg knuselskede den der intense tid, hvor man på få uger skulle proppe et par års lærdom ind i hovedet (havde imponerende fraværsprocent i skolen, og var der også blevet målt på mentalt fravær, havde jeg formentlig ligget og leget med de 100 %), og sætte alt på et bræt. Er ellers ikke en udpræget spillernatur, men lige i forbindelse med eksamen var det sjovt…

Ugen har imidlertid ikke budt på eksamen. Den har været præget af god tid, omhu og hindbærsnitter. Ikke nogen ringe kombination, hvis man spørger mig.

lyse nætter

Lange aftner i blidt lys. Ikke noget skidt at sige om dét – og med mine mange nye parasoller er det altid til at finde en rar krog.

lyse nætter

Når jeg sidst på ugen sidder og bladrer min kamerarulle igennem, bliver jeg grundglad, sådan helt ned i maven, når jeg støder på barnevidunderbarnets fine tegninger. Hun er altså den nye Frida Kahlo.

lyse nætter

Min kommende svigerdatter havde inviteret mig med til brudekjoleprøvning. Hun er en virkelig smuk ung kvinde, som kan bære hvad som helst – og uden at afsløre for meget, tør jeg godt sige, at hun bliver absolut betagende på sin bryllupsdag. Nu jeg alligevel var med inde hos Karim Design, ville det jo være tosset andet end også lige at finde min egen kjole til festen, ikke sandt? Faldt pladask for en drømmeagtig sag i rosa tyl og blonder – ikke lige umiddelbart en kjole der havde mit navn på sig, men nøj, hvor den er flot.

lyse nætter

Når dette her indlæg går online, flakker jeg endnu engang rundt ude i en skov. Det er jo det jeg gør, når jeg ser mit snit til det, og jeg er helt sikker på, at det er en mægtig godt tilfreds Pia, der lige nu sidder på en træstub med en kop kakao.

I næste uge skal vi et hurtigt smut til Italien. Det bliver vidunderligt at komme derned igen, også selvom det bliver alt for kort. Det er sådan set altid alt for kort vi er der – det er ganske enkelt stedet man ikke kan få nok af!

Gelato. Pizza. Melon. Repeat.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Så dejlige billeder! – Og en fantastisk tegning. Børnekunst er bare noget af det allerbedste 🙂

    1. Ja, børnetegninger er noget af det dejligste. Jeg bliver helt varm om hjertet, når barnevidunderbarnet tegner til mig <3

Comments are closed.