3. søndag i advent

julehjem-paa-italiensk1-1

Det har været en helt vidunderlig uge, hvor jeg har nydt julerierne i både Danmark og Italien. Det var skønt at have nogle dage hjemme hos min yngste søn, og også skønt at komme ned til Peter igen senere på ugen. Der er blevet julepyntet i begge vores hjem; jeg har bagt, købt julegaver (hurra for online shopping ? men mon det er for meget, når man allerede kan kortnummeret på sit nye Dankort udenad, 8 timer efter man har modtaget det?), gået herlige ture, og nydt solnedgangene over Luganosøen fra min elskede lænestol.

Markedet i Porlezza er altid et hit, og det bliver slet ikke dårligere her til jul. Pølser formet som julestjerner og juletræer ? det kan man da kun elske. Når så vintersolen også gider at lege, bliver det ikke rigtig bedre!

Har en ting for tiden med kulørte og mønstrede strømper. Ved ikke helt hvorfor, men har fuldkommen tabt mit hjerte til konceptet.

Min fine mega-stjerne. Klippede fire strimler af gavepapir på hver omkring 7 x 140 cm (ville ønske jeg havde lavet dem lidt længere ? det vil jeg huske næste gang), og flettede dem som en helt almindelig stjerne. I og for sig nemt nok, men vil dog lige advare om, at hvis man har en dag (/uge/personlighed) hvor man lidt leder efter noget at blive sur over, skal man nok supplere papir og saks med en solid drink til dette projekt. Man kunne selvfølgelig også bare investere i noget godt, kraftigt gavepapir, og måske endda rulle det ud og glatte det lidt, før man begynder.

Efter mit skambidte indlæg om småkager i går (øv for EDB-trolden), er det med en vis uro jeg nu krydser fingrene og trykker ‘udgiv’. Håber på det bedste…

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...