At bo småt og godt

Jeg er flyttet! Eller, ikke sådan rigtig flyttet, men jeg har pakket min hund og min mand, og er rykket op i templets bibliotek, hvor vi skal bo småt – og forhåbentlig rigtig længe. Vi er nemlig flyttet herover for at give plads til ældstesønnen og hans familie, og så længe de er i Danmark, er vi her.

at bo småtat bo småt

Det er småt, og det er virkelig hyggeligt. Vi sover i noget, der nærmest må betegnes som et skab, og det er En God Ting. Her er mørkt, selv i de lyse nætter som jeg holder så meget af – bortset fra, når jeg gerne vil sove lidt længere end til ved 4-tiden. Og så er her hyggeligt at være!

at bo småt

Selve biblioteket er ret fint, med en rar lille sofakrog midt i alle de skønne ord. Jeg har taget mit højtelskede oldemorstæppe med herover, for det er og bliver det bedste putte-tæppe overhovedet!

at bo småtat bo småtat bo småt

Her er også en slags interimistisk køkken. Vi har ganske vist ingen umiddelbare planer om at lave mad heroppe, og det er nok meget godt… En kop kaffe kan det dog blive til. Med nød og næppe.

at bo småtat bo småt

Bordpladen på det gamle spisebord var mildest talt ikke så pæn. Meget gul, og selvom gul er en af yndlingsfarverne, så er jeg altså ikke helt vild med den der trætte, gustne gule, som fyrretræ kan få med tiden. Derfor gav jeg den en omgang te og eddike, så den blev fint patineret.

at bo småt

Toilettet er småt. Meget småt. Til gengæld er der en kæmpe vandvarmer, med festlige rør og alt muligt, og den slags pynter jo altid. I rent selvforsvar har jeg hæklet en slags kurv til at stille over vandvarmeren – eller faktisk nærmere et rør, for der er ingen bund i. Jeg har ganske enkelt bare hæklet rundt og rundt, udenom vandvarmerrørene, og bagefter hæftet det fast til væggen med et par stifter. Fint ser det ud, og så har jeg lidt eksta opbevaringsplads.

at bo småt

Jeg synes faktisk det er ret hyggeligt, sådan at bo småt, og når det så oven i købet er for et godt formål, vil nydningen nærmest ingen ende tage. Uha, hvor det er godt omsider at have alle mine unger omkring mig!

Måske vil du også læse...