Be my Valentine

Som jeg skrev forleden, så har vi egentlig aldrig fejret en traditionel Valentins Dag herhjemme. Det betyder jo sådan set også, at jeg aldrig har fået blomster – altså på Valentins Dag 😉

Men tirsdag var bare en dejlig dag her i huset, og den blev så lige toppet med en overdådig buket af skønne røde roser. Jeg tror måske vi bliver nødt til at indføre Valentinsblomster, for det kunne jeg godt lide!


Ny strik med pragtfulde ærmer fra Marks & Spencer, læderjeans fra Hudson, og højtelskede støvler fra Zara.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Jeg kan se, du også er hoppet på den med forskellige farve neglelak 😉 Jeg så det for første gang i en reklame for Magasin sidste weekend i København, og nu render jeg også rundt med forskellige farve negle. Den negle der har en afvigende farve, har også fået glimmer på, så jeg føler mig ret glamourøs 🙂

    1. Det er da også ret cool, det med glimmer – det må jeg prøve!

Comments are closed.