Botox til hår

Mit hår er, fra naturens hånd, fuldstændig vanvittigt lidt udfordrende. Det er kruset, tørt og groft, og dermed ret svært at have med at gøre. Min kamp med håret, både dets struktur og dets farve, er beskrevet indgående her på bloggen, og jeg har prøvet nærmest alt. Hver gang der er kommet et nyt produkt eller en ny metode frem, som har lovet blankt og blødt hår, har jeg været der som et søm. Jeg tror måske efterhånden jeg har prøvet alle hårserier til groft og krøllet hår, uden overbevisende resultater.

Da hårolier kom frem, var jeg ellevild – det måtte være sagen! Det var det ikke. Tværtimod. Hårolie gør mit hår helt skørt, nærmest som glasuld…

Jeg har også prøvet Curly Girl metoden (hvor man undgår produkter med sulfat og silikone, vasker håret i balsam, og lader krøllerne leve deres eget liv). Det var egentlig ret ok, bortset fra at mit hår blev meget tungt og filtret af det.

Det jeg er kommet frem til, som virker mindst dårligt, er at vaske hår to gange om ugen – den ene gang bare med balsam, den anden gang med en sulfatfri shampoo. Inden shampoovasken kommer jeg kokosolie i håret natten over, og slutter vasken af med en hårkur, fulgt af balsam. Efter begge gange vask får det enten Moroccan Oils krøllecreme (hvis jeg vil lade det være krøllet, som her), eller en god klat leave-in balsam (hvis jeg vil glatte det lidt, som her). Er også storforbruger af diverse varmebeskyttende stylingcremer, og har i det hele taget mange hårprodukter.

Jeg giver mit hår leave-in balsam hver aften ved sengetid, og  det får ofte også en lille smule om morgenen – men alligevel ligner det som regel noget, som er blevet vasket med maskinopvask, og tørret ved at jeg har stukket hovedet ud af et bilvindue…

Min svigerdatter, Marilia har længe talt om en helt særlig behandling, som hun har lavet på sine veninder i både Abu Dhabi og Brasilien: botox til hår. Det skulle gøre håret blankt og glansfuldt, og helt fjerne krus, så det lidt skræmmende navn til trods (BOTOX til hår), skulle det prøves!!

botox til hår

Havde en fest undervejs –

botox til hår

– og se nu bare resultatet! Ovenfor lige efter behandlingen (i virkelig dårligt lys!), og nedenfor dagen efter.

botox til hår

Jeg er fan! Så vidt jeg kan se, er der også danske frisører som tilbyder behandlingen, men jeg ved jo ikke om det er det samme som Marilias – det tror jeg dog, i forhold til beskrivelserne.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...