Cool lejlighed i industrielt look

Jeg vil lige dele nogen billeder fra den AirBnB vi boede i, da vi var i London. Som overnatningssted betragtet var den ikke optimal – sengene var ganske enkelt for tarvelige, så vi fik nærmest ikke lukket et øje – men den lå perfekt, var bedårende smuk, og den var indrettet i et skønt industrielt look.

industrielt lookindustrielt lookindustrielt look

Der var brugt super lækre materialer overalt. Grove trægulve og rå murstensvægge, tilsat højglanspolerede døre – så fedt. Og ja, gulvene var til den meget grove side, og nok ikke nogen jeg ville ønske at have i mit eget hjem, hvor der er brug for at kunne gøre gulvene helt rene med meget hyppige mellemrum (tak, Fili. Tak, Tyson. I giver os en strøm af glæder og snavs). Men her var de perfekte, og meget smukke.

industrielt look

Huspriserne i London er bizart overdrevne, hvoraf følger at lejlighederne typisk er ganske små. Vores var vel knap 40 m2, men havde nogen skønne løsninger. Hvad gør man for eksempel, hvis der bare ikke er plads til en bogreol? Jamen så sætter man den da bare op bag på døren! Fordi books make a home – og uden bøger er det altså ikke rigtig et hjem. Synes denne læsehest med æselører i hvert fald.

industrielt lookindustrielt look

Køkkenet var småt, men kært, og havde alt hvad man kunne ønske – selv en opvaskemaskine (i det smalle midterskab). Det eneste der manglede var bestik… (jamen, hvorfor??) Til gengæld var der masser af herlige detaljer, og det smukkeste armatur i patineret messing. Overskabene var placeret virkelig højt, og selvom det selvfølgelig byder på nogen logistiske udfordringer, så elskede jeg alligevel ideen. Normalt bryder jeg mig ikke så meget om overskabe, fordi jeg synes de gør det hele meget bastant, men ved at hæve dem blev indtrykket helt anderledes luftigt – og man kunne næppe have undværet dem her!

industrielt look

Badeværelset var naturligvis også småt, men super godt indrettet. Samme metro-agtige fliser som i køkkenet, en mikroskopisk vask, og et godt, gammeldags ‘medicinskab’ over vasken. Sådan et af dem med spejldøre, og muret ind over en lille hylde, så det ikke føltes klemt overhovedet.

industrielt lookindustrielt look

Genialt nok var lejligheden indrettet med indvendige skodder i stedet for gardiner. De kunne lukkes helt til om natten, og foldes til side om dagen, så vi kunne nyde både lyset og den skønne udsigt til den typisk engelske gade, vi boede i. Jeg er vild med de smalle engelske rækkehuse, og hele gaden var bare smuk. Og ja, min lækre nevø gjorde den endnu smukkere, så ham får I også lige et billede af 😉

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Å ja, skikkelig kul leilighet. Akkurat sånn jeg liker å betrakte, men som jeg ikke kunne ha bodd i som mitt hjem.

  1. Sådan har jeg det også – det er dejligt at nyde forskellige stilarter, men hjemme skal det være min helt egen stil! Det er en af de ting, som er fine ved airbnb, at man får lov at bo i så forskellige hjem.

 2. Susanne says:

  Hej Pia
  Hvor i London ligger lejligheden?
  Hilsen
  Susanne

  1. Hej Susanne, den ligger i Fitztrovia, 5-10 minutters gang fra Oxford Street. Virkelig hyggeligt kvarter med en masse skønne pubber og restauranter.

 3. Elsebeth says:

  Nej hvor sjovt, Pia! Jeg vil maile til min datter i USA og få hende til at gå ind og ‘hilse’ på The Argyll Arms. Der arbejdede hun for mange år siden. Dengang kom der en del kendte personer, bl.a. et par skuespillere, hun blev venner med.
  God weekend!

  1. Hvor hyggeligt! Det er en skøn pub

Comments are closed.