Date-night

Som lille elskede jeg at bygge huler. Jeg forvandlede med jævne mellemrum hele mit værelse til én stor hule, ved hjælp af tæpper, dynebetræk, tørresnor og masser af klemmer.

Senere var mine unger ellevilde, når jeg lavede dynelandskab til dem, og de kunne lege i timevis, når først jeg havde hjulpet med det praktiske. Men de senere år er det som om min byggetrang er forsvundet lidt – jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst lavede en rigtig god tæppehule. Bevares, jeg griber stadig enhver anledning til at proppe sofaen med dyner, puder og tæpper, trække gardinerne ned, og skabe hulestemning med masser af stearinlys, men sådan en rigtig hule? Alt for lang tid siden.

Så det gjorde jeg forleden: byggede en hule, og inviterede ham min elskede på date-night i vores eget hjem. Noget så hyggeligt, bare at putte os i vores helt egen lille rede, og ligge der og se Billions (pragtfuld serie, omend den er en lillebitte smule svær at følge med i, hvis man lige døser lidt hen i ny og næ), og proppe os med hjemmelavet pizza og masser af slik.

Når jeg ser dette billede, griber jeg mig selv i at ønske, at jeg måske havde en lidt mere sofistikeret smag. Røde vingummier og karamelstænger gør sig bare knap så godt på billeder som for eksempel god, økologisk chokolade og tørret frugt – men altså… må jo heller ikke lyve 😉

Fili var naturligvis helt med på ideen. Jeg havde nu heller ikke forestillet mig at hun ville have indvendinger mod et koncept som omfattede dyner, guf og hygge!

Byggede I også huler som børn – og husker I stadig at gøre det nu? Det er altså alt for hyggeligt!

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Der skal være pang på tilsætningsstofferne! Der er min helt uforbeholdne mening, selvom jeg sagtens kunne se en fremtid med slik i mere douce farver a la nordisk stil… Der er muligvis en slikproducent eller to, der burde gå i tænkeboks hvad det angår. Hallo, Haribo, jeg peger på dig!
  Skøn hule! ❤️

  1. Hahaha – det må være en klar sællert! Jeg er i hvert fald klar.

 2. Nårh, for en sød lille hund! Hunde elsker huler 🙂 Og jeg er glad for både serier og slik, men jeg er nok ikke så meget til huler. Jeg er sådan mere til den lys-afhængige side 🙂

  1. Ja, er hun ikke bare dejlig? Og hun er med på det hele; huler og lys & luft!

 3. Altså det er da romantik på højt plan! Hvor ser det bare hyggeligt ud men kan godt følge dig at din sliksmag ikke matcher de andre billeder 😉 Jo, her hjemme er der også blevet bygget huler i lange baner, både indendørs og udendørs. Tror at det er noget alle børn holder af (og åbenbart nogle voksne) ❤️

  1. Meget romantisk – og som bonus smadder sjovt at bygge 🙂
   Mht slikket, så må der da snart være nogen som laver instavenligt slik, med smag af kunstige farver og smagsstoffer…

Comments are closed.