Et smukt velvære-ritual

Et smukt velvære-ritual til efterårets skønne tid; hvad kunne vel være mere oplagt? Og ja, jeg ved det godt – bloggen handler rigtig meget om, hvor højt jeg elsker denne årstid i øjeblikket. Men hvad hjertet er fuldt af…

Når dagene kortes, bliver nætterne længere, og det er ensbetydende med lange, hyggelige aftner. Findes der mon noget bedre end at brygge sig en kande te, tænde et stearinlys, og lykkeligt spilde tid en hel aften med at sludre med de vigtige mennesker i ens liv? Eller hvad med en alene-hjemme aften, trillet hyggeligt sammen i sofaens bedste hjørne med en god bog eller et fint nørkleri? Styrt-se alle de TV-serier, man ikke fik set i sommerens ræs om at være ude, eller bare trille tommelfingre en stille stund?

Når der er masser af aften til rådighed, indbyder det til, at man giver sig god tid. Personligt nyder jeg at udvide min skønhedsrutine til et smukt velvære-ritual, hvor jeg nærer både huden og humøret. Jeg holder i det hele taget meget af at gøre lidt ekstra ud af mine rutiner. Jeg elsker at peppe dem op, så de ikke bare bliver til noget, jeg stryger igennem, uden overhovedet at tænke over det, men istedet bliver til små oaser af nærvær og ro. At lade rengøringen være en hyggelig stund, hvor jeg virkelig bemærker mit hjem og de ting, jeg omgiver mig med; at nyde mit lille arbejdshjørne med computeren, og gøre det til et rart sted at være, og altså også at huske på at være tilstede med mine hudplejerutiner morgen og aften.

Så jeg giver mig god tid i mit lillebitte, og alt andet end luksuøse badeværelse (bor jo stadig temmelig småt…). Jeg tænder et lille duftlys, og dvæler ved hvert enkelt skridt, så jeg virkelig når at nyde det. For det er jo dejligt – også selvom det er en hverdagsrutine!

Reklame – jeg har modtaget Sensais produkter til test.

Selvfølgelig er det en ekstra luksus med ekstravagante produkter, så når jeg skal være rigtig gavmild ved mig selv, rækker jeg ud efter Sensai. Jeg renser, fugter, smører, og tager mig tid til en lille ansigtsmassage. Sensai anbefaler en vidunderlig metode, kaldet Saho, hvor man først laver en dobbelt rens af huden, derefter fugter og nærer den, og blidt masserer de livgivende produkter ind i huden. Du kan lære om Saho på Sensais hjemmeside, men du må ikke nøjes med at læse om det; prøv det! Det er selvglæde på den fede måde – det er at gøre sig selv betydningsfuld i sit eget liv.

Sensai laver de skønneste produkter, inspireret af den japanske natur, og beriget med den kostbare Koishimaru silke, som gør huden ubeskriveligt blød og levende. Som noget nyt har de i deres Absolute Silk-serie tilføjet anti-age ingredienser som stimulerer produktionen af naturlig hyaluronsyre i både epidermis og dermis (overhud og læderhud – men læderhud er sådan et grimt udtryk, så jeg foretrækker at tale om dermis og epidermis. Læderhud får mig til at tænke på gamle mænd, som har fået alt for meget sol).

Hyaluronsyre har den fornemme egenskab, at den binder fugt. Masser af fugt; faktisk helt op til 1000 gange sin egen vægt. Hudcellerne bliver nærmest pumpet fulde af fugt, og det gør huden fastere og mere ungdommelig at se på. Vi danner naturligt hyaluronsyre i vores krop, hvor den især findes i hudcellerne, og bruges til at fremme deres metabolisme. Desværre falder produktionen falder markant med alderen, hvilket viser sig ved en slappere, kedeligere og mindre elastisk hud. Derfor er det en god ide at tilføre hyaluronsyre udefra, for eksempel i serummer og cremer, hvorfra de nemt optages i huden, og altså virker helt ned i de dybere lag.

Sensais Absolute Silk serie har også en Absolute Silk Micro Mousse Treatment der, som noget helt nyt, indeholder mikro kulsyrebobler, som fremmer hudcellernes iltoptagelse. Boblerne sænker midlertidigt pH værdien i blodet, hvorved der frigives ilt, som nemt optages af huden. Det forhøjede iltindhold forbedrer blodcirkulationen og hjælper produktionen af nye hudceller på vej, hvilket betyder en friskere, mere strålende hud. Slet ikke så ilde, den grå tid, vi går i møde, taget i betragtning. Og så absolut både tid, penge og omhu værd!

Den nye Sensai Absolute Silk-serie kan købes i Magasin (også online på magasin.dk), på boozt.com og i udvalgte parfumerier.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. God præsentation af produkterne! Jeg er også rigtig glad for dette sæt 🙂

    1. Tak, Ulla. Det er vidunderlige produkter, og jeg har netop indkøbt mit andet sæt 🙂

Comments are closed.