Fiftyfabulous Knits, episode 6

FO’s
Teru by Junko Okamoto, knit in Drops Merino Extra Fine, light grey and my own hand dyed yarn, Store Bjørn on the base Støvregn. After knitting, I realized that the dye lots in the Merino Extra Fine were too different, so I had to over-dye the entire sweater. It looks great, but the color is not repeatable 😉

Pixelated cardi from Knitcollage – knit out of Knitcollage Spun Cloud High Vibes colorway.

 

WIPS
Carlazzo shawl – a new design in the works!

 

Knitalong and more
I hope you will join me for a #KnitAndBeKindKAL. Let’s be kind in our knitting, whether it is by knitting an unexpected gift for someone, by treating yourself to a new cast-on, or perhaps even investing in some wooly goodness. And let’s share photos of all this kindness on Instagram, with the hashtag #KnitAndBeKindKAL. On April 21st I will draw a winner, and send out one of the prices for them!

There are some very generous donations for the prizes; please check out these talented makers:

The Urban Stitcher has donated a beautiful project bag.

The Lux Crafter on Etsy has generously donated some of her handmade jewellery,.

Knitwear by Maki has donated one of her project bags (you have seen her bags every so often on the podcast!)

Thank you all so much!

 

Måske vil du også læse...

8 Comments

 1. Jette Kromann says:

  Hej Pia
  Jeg elsker at se dine “episoder” og alle de fine ting du laver. Men hvorfor skal det nu absolut være på engelsk ? Jeg mener ellers du i det mindste ville lave hveranden på dansk. Sågar din Instagram er på engelsk.
  Det synes jeg er ærgerligt. Du får måske nok nogle flere udenlandske følgere, men der er altså også danske følgere der falder fra.
  Bare min mening – ønsker dig god tur til Texas.
  Mvh. Jette

  1. Hej Jette,

   I er mange, der har spurgt til det, og jeg vil gerne give et ordentligt svar. Derfor har jeg lavet et standard-svar, hvor jeg gennemgår baggrunden for min beslutning:

   jeg podcaster på engelsk for tiden, fordi jeg stadig slikker sårene efter min sidste danske episode. Det var ualmindelig modbydeligt at skulle tilbringe en weekend med at læse sårende og nedsættende kommentarer, og jeg har besluttet, at jeg simpelthen ikke længere vil udsætte mig selv for det.

   Jeg kommer tilbage på dansk når tonen er blevet blidere, og det bedømmer jeg først og fremmest på, om der kommer tarvelige kommentarer (på dansk – det er hidtil ikke sket på engelsk, og det kan vi jo alle tænke lidt over!) på mine episoder. Indtil videre er det desværre ikke lykkedes at udgive en episode uden at få væmmelige kommentarer på dansk. Jeg har endda fået besked om, at den slags altså hører med, hvis man vil være på sociale medier!!

   Så længe dét er sandt; så længe jeg kun kan få lov at bruge min fritid på at lave gratis underholdning til andre, hvis jeg samtidig vil lade fremmede mennesker revse mig i offentlighed, så tror jeg nok at svaret herfra bliver et pænt “nej tak”. Hvis det betyder, at jeg mister følgere, er der ikke rigtig noget at gøre ved det. Jeg tænker nu, at de fleste godt forstår mig, selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at de få skal ødelægge det for de mange.

   Og ja; de grimme danske kommentarer kommer også på engelske episoder, men dels er de få og langt imellem, dels sætter de ikke gang i en lavine af nedadvendte tommelfingre og tilsvarende grimme svar. Derfor holder jeg mig indtil videre i den trygge zone, på engelsk.

 2. Lin says:

  Hi Pia
  would love to enter the knit &bekind but I dont have Instagram, .I am knitting a sweater for my wonderful step daughter x

  1. I have promised myself that I WILL learn how to use Ravelry. I will set up a group for the KAL, so everyone can join 🙂

   Lucky step daughter!!!

  2. Bettina Iben Markussen says:

   Hej pia
   INGEN STRESS. TÆNK NU PÅ DIG OG DINE KÆRE FØRST OG PÅ SIGT, DET LØNNER
   Jer alle både her og i Texas. Og NYD DETSavnet må være HÅRT. Ikke at sammenligne med at min mellemste Peter er på Vesterbro. Med sindejlige Julie og svigerfamiliePas på dig selv og dine kære. GOD TUR

   1. Tak ❤️

 3. Bettina says:

  Hej Pia
  Stor skuffelse idag fredag,at jeg ikke skulle høre og nyde din strikke hyggelige og inspirerende podcast. Du, Pia vil blive savnet, men hør der er mange der vil ønske dig en god og kærlig familie træf. Som jeg og min sviger familie altid har sagt på rigtig jysk. Hver so syntes Best om sine grise og blod er tykkere end vand, så selvfølgevis skal du også have din svigerdatter hjemland og for ikke mindst din første fødte og lille barnebarn John John, den glæde og stolthed, nærhed, og kontakt over atlantenDu, Pia skal bare hygge dig og hør ikke efter snæversynet menneskerstrikke venlige genhør Bettina iben 1962

  1. Åh, hvor er du sød!! Det er jo mennesker som dig, der gør at jeg optager på dansk igen i morgen 🙂
   Jeg havde besluttet at forsøge mig igen, men er en kende ferie-travl, derfor bliver det først i morgen. Jeg håber vi “ses”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.