Fiftyfabulous Strik, episode 18 – den med virkelig mange WIPs

Så ligger det nye afsnit af Fiftyfabulous Strik klar, og det er selvfølgelig et afsnit, som er tungt på det der jul! Jeg annoncerer vinderen af min konkurrence, og viser alle de mange projekter, som en uges opslagssyge har bragt mig.

 

Ugens podderwear
Sorrel – jeg har brugt 200 gr. Nattergal på basen Solstrejf, og 75 gr Kid Silk i farve 20 til min kortærmede udgave. Og nu lover jeg, at I ikke skal kigge mere på den. Den har optrådt med jævne mellemrum siden sommeren, men nu er den færdig!

 

Af pindene
Jule slow kone, en teststrik for Creajunkie. Opskriften kommer snart; følg evt Creajunkie på Instagram, hvis du vil være sikker på at fange den, straks den kommer!

Julesok, inspireret af Klompelompes Jul, som har en fin julesok. Min er strikket i to tråde DK-vægt garn af tvivlsom oprindelse, sat sammen med en tråd Kid Silk. Jeg brugte pinde 8, slog 70 masker op, og strikkede en helt almindelig sok med timeglashæl og stjernetå.

I sokken ligger min julekalender, som er inspireret af Curious Handmades fine e-bog.

 

På pindene
Vest, strikket efter mit eget nye design, i én tråd DK-vægt (igen det med den tvivlsomme oprindelse) og én tråd Kid Silk. Opskriften kommer hurtigst muligt!

Ulven fra Klompelompe-bogen, strikket alle mulige rester.

Cowl, igen et nyt “design”, hvis ellers man kan kalde et simpelt rør for et design. Opskriften på dette er også på vej!

Endnu en julesok, denne gang i min størrelse. Det er et kraftigt garn, jeg købte i USA – ikke et julegarn, selvom det ligner. Jeg anslår det til at være en Worsted vægt, og jeg strikker en simpel vanilla-sock på pinde 3,25 med 42 masker.

Og så ugens allerbedste projekt; en Snowfall bobble cardi fra Knitcollage, strikket af overmåde lækkert garn, som jeg har fået foræret af Yarno.dk. Det er Molly fra Mayflower, et chunky garn, som er så letspundet, at det ikke virker groft eller tungt. I øjeblikket er det på tilbud hos Yarno, så jeg anbefaler bestemt at man kigger forbi – og hvis du alligevel er der, så har de i øvrigt, i tilgift til et overvældende udvalg af garn, alt hvad et strikkehjerte kan begære af finurligheder til små strikkede eller hæklede dyr. Har du en strikværdig baby i familien, er der så mange ideer at hente!

 

Fremtidsstrik
Nissehue – i min størrelse. Fordi nu må det være min tur!

Måske vil du også læse...