Fiftyfabulous Strik, Episode 1 – det første famlende forsøg

Tryk på billedet ovenfor, og se den første – og muligvis sidste – episode af min strikkepodcast, Fiftyfabulous Strik. Mega akavet at sidde der og tale til sit kamera, men nu skulle det altså prøves!

Teknikken lader lidt (meget) tilbage at ønske, men al begyndelse er jo svær, og jeg satser benhårdt på at lære en masse hen ad vejen. For eksempel har jeg allerede lært, at man skal lukke vinduet når man optager…

I denne episode taler jeg om sommerstrik. Jeg viser min yndlings sommerstrik frem, og taler også lidt om, hvad der er på mine pinde lige nu. Klik på billederne nedenfor for at komme til opskrifterne.

 

Færdig sommerstrik

sommer og sol  strikket sommertop  strikkeopskrifter

 

På mine pinde

babysweater strikkepodcast

 

Måske vil du også læse...

8 Comments

 1. Pia says:

  Hvor er du bare fantastisk – så hyggelig en strikkepodcast med dig med masser af inspiration til projekter.
  Jeg har også altid flere ting på pindene / i gang, men de seneste år er jeg blevet bedre til at gøre noget af det færdigt, og det er jo skønt
  Fortsæt roligt med podcasten, når du kan finde tiden til det – jeg vil klart være en trofast seer.

  1. Tak, søde Pia <3
   Jeg nyder at have flere ting på pindene ad gangen, men ind imellem får jeg så også behov for at gøre ting færdige, så jeg kan få dem ud af mit hoved. Jeg blev (selvfølgelig) færdig med den rosa - manglede jo kun et par centimeter - og nu tager jeg et sejt træk med sjalet, som jeg sådan glæder mig til at bruge.
   Jeg satser på at optage igen næste weekend, og jeg glæder mig faktisk allerede!

 2. Helle says:

  Virkelig hyggeligt med podcasten da jeg har fulgt din blog i flere år – nu møder jeg dig ligesom her ☺️
  Jeg har også altid gang i mindst 4 strikkeprojekter og har nydt godt af dine opskrifter undervejs. Håber du finder tid til flere podcasts – jeg er fan. God sommer til dig og familien i Italien

  1. Tusind tak Helle – der kommer bestemt flere podcasts, for da først skrækken over at gøre noget så uvant var overvundet, var det jo faktisk rigtig sjovt! Flere projekter er en god ting – man har jo brug for lidt forskelligt, til forskellige situationer 😉

 3. vibeke says:

  kæreste Pia,
  jeg følger trofast din vidunderlige blog. Jeg bor og arbejder i udlandet og har i den grad savnet en dansk blog til voksne kvinder, som både er kreativ og inspirerende og med lidt mode/garderobe-tips, lige hvad jeg manglede. Og nu din podcast, jamen-jamen, SKØØØNT at opleve dig live og som du selv sagde i din podcast, lidt som at få en ny virtuel veninde…ti-hi!
  Jeg synes din debut var super-duper og du er rar at lytte til, blot lidt forstyrende med trafik-larm. Jeg er selv en meget ekstrovert person og kan have svært ved at lukke af for støj og være fokuseret, men det gik og jeg slugte din Podcast med hud og hår
  Vild med dine strikkeopskrifter selvfølgelig og er i skrivende stund i gang med Candyfloss trøjen. Ville ønske du kunne oversætte Ranunculus-blusen til dansk☺️
  Nå, men jeg glæder mig til din næste “udsendelse”
  Solskinshilsner fra Bruxelles,
  Vibeke.

  1. Tusind tak for dine ord, Vibeke. Det betyder virkelig meget for mig – måske endda mere end du lige gætter <3
   Tanken med podcasten var netop at skabe et rum for virtuelle veninder. Jeg har ingen strikkevenner ude i virkeligheden, men efter at have podcastet føler jeg virkelig, at jeg har en strikkeklub.
   Næste gang lukker jeg vinduet, uanset hvor varmt det er. Bilerne brager forbi hernede, og de forstyrrede i den grad - så det er første lektion lært!
   Knus fra Italien.

 4. Århhh…du har “udvidet” din blog med en podcast – vidunderligt! Keep up the fabulous work!!!
  Tak for det hele – og helt igennem skønt at SE giraffen live! Høre din stemme og opleve at du ER som du skriver; rolig, smilende og afslappet! Jeg er FAN!

  1. Åh, det var vel nok sødt af dig! Jeg følte mig virkelig akavet, men næste gang bliver garanteret bedre – så taler jeg jo ikke længere til mit kamera, men til alle jer <3

Comments are closed.