Fiftyfabulous Strik, afsnit 32

 

 

 

Podder-wear
Carlazzo i vinterversionen, strikket i en tråd Store Bjørn på basen Solstrejf, og en tråd Drops Kid Silk i farve 15

 

Færdige projekter
Dumpling Kitty i Drops Air.

Scrappy Striber i Store Bjørn og Guldlok på basen Solstrejf, Bilate Grå på basen Storm og tre farver fra en Swirl fra Ewe2Yarn.

 

Igangværende projekter
Texas Tee – et nyt design, som er i sin allerspædeste start

Karklud – strikket efter samme princip som Purl Sohos Half & Half wrap. Jeg har modificeret opskriften, dels ved at lave German Short Rows i stedet for W&T, dels ved at udelade de 2 rækker over hele sjalet i forbindelse med farveskift.

Purl Soho Half & Half wrap i Linen Quill, i farven Peony Pink. Min kontrastfarve er den ufarvede base Salt & Peber. Også her bruger jeg German Short Rows, og så tager jeg den første maske på hver pind løs af med garnet foran arbejdet.

Marcia Alpaka fra bogen Pica Pau og dyrevennerne. Hun er hæklet i rester af Drops Safran.

 

Knitalong / samstrik
Jeg håber du har lyst til at deltage i vores samstrik, #KnitAndBeKindKAL. Her fokuserer vi på venlighed i vores strik, om det så er venlighed vi viser andre, venlighed vi viser os selv, venlighed vi modtager, eller noget helt fjerde. Du kan deltage på to måder: enten kan du dele dine billeder på Instagram med hashtagget #KnitAndBeKindKAL, eller du kan poste i  Ravelry gruppen for denne samstrik. Det er naturligvis helt i orden at poste på dansk i gruppen!

Der er nogle vældig generøse mennesker, som har doneret fantastiske præmier til denne samstrik:

The Urban Stitcher har doneret en smuk projekt taske.

The Lux Crafter on Etsy har doneret håndlavede smykker,.

Knitwear by Maki har doneret en af sine projekt tasker (de tasker, som I har set så mange gange her på kanalen!)

Strik med Henni har doneret et vidunderligt sæt maskemarkører med ægte rav.

Der er også en gavmild seer som har købt et fed af mit håndfarvede garn, og doneret det som en præmie. Hun har valgt farven Tivoli – fordi Tivoli stavet bagfra bliver til I lov’ it!!

Tusind tak til jer alle!

Måske vil du også læse...

3 Comments

 1. Inger Moll says:

  Hej Pia. Jeg vil rigtig gerne strikke vinterversionen af Carlazzo i de farver, du har brugt. Hvor meget garn har du brugt af de to garner? Jeg kan se, at du ikke har Store Bjørn farvet op pt., men jeg venter gerne!

  1. Jeg har strikket den lille størrelse, og brugt ca. 700 meter af hver. Desværre har jeg ikke Solstrejf på lager lige nu, men jeg kan godt farve Storm op til dig. Det er et lidt tyndere garn, men burde sagtens kunne bruges (det er det, jeg selv taler om at bruge). Jeg kan først farve næste weekend, men lad mig lige vide, og du er interesseret!

   1. Inger Moll says:

    Jeg har svaret under Kontakt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.