Fiftyfabulous Strik, afsnit 64

Fiftyfabulous Strik er min strikkepodcast, hvor jeg dykker dybt i strikkekurven, og viser både igangværende projekter, og hvad der er gledet af pindene.

Shownotes til tidligere episoder, med links til de ting jeg taler om, findes på https://fiftyfabulous.dk/category/podcast/

 

Jeg får ofte garn foræret til at udvikle nye designs; derfor er mine videoer markeret som reklame!

Instagram: https://www.instagram.com/fiftyfabulous.strik/
Ravelry:
https://www.ravelry.com/stores/pia-trans-designs

 

Min e-mail adresse: Pia @ fiftyfabulous . dk

 

 

Færdige projekter

Granny Vest – ny vest med falsk knapstolpe, strikket i Silje DK, i farven Fiftyfabulous, fra https://bykiilerich.com Opskriften er i test.

 

 

Igangværende projekter

Svaneke Sweater; en skøn efterårsvams, hvor jeg strikker alle minderne fra sommerens familieferie til Bornholm ind. Den er strikket i Højlandsuld fra By Kiilerich, i farven Platingrå.

 

Julekalender-sweatert!!! Jeg har bestilt julekalender hos By Kiilerich (https://bykiilerich.com/collections/new-in-the-shop/products/advent-calendar-fra og er i fuld gang med at lave en opskrift. Jeg satser på at udgive den d. 9/11, og samtidig starte en samstrik, som kommer til at køre frem til juleaften.

 

Julesamling – julesokker, julekugler, julehjerter, kræmmerhuse, vanter, hue… alt muligt julet. Jeg har fået garn fra https://hobbii.com/ (reklame), og valgt flg kvaliteter:

Rainbow Sock Wool 8-ply – farve 33, 34, 35

Amigo – farve 3, 9, 10

Winter Glow Solid – farve 28, 29, 30

 

 

Drømmestrik

Perfekt Cardi, med modificeret raglan og et smukt mønster ned langs ærmerne. Den skal strikkes i den lækre Yak/Silke fra AKW:

 

Dragt til Henning Blopper, mit kommende barnebarn. Jeg vil bruge en gratis opskrift fra Drops: https://www.garnstudio.com/pattern.php?id=6599&cid=3 og garn fra Hobby Lobby i USA.

 

 

Dato for efterårets Knitathon

Lørdag d. 15/10, startende kl. 15. Mere info på www.fiftyfabulous.dk

Måske vil du også læse...