Fiftyfabulous Strik, episode 10 – jubilæumsudgaven

10 episoder er det allerede blevet til, og samtidig har min lille kanal passeret 500 abonnenter – og det skal naturligvis fejres! Det bliver det også, men først når jeg kommer hjem igen. Så skal vi have en give-away, men sådan én er svær at lave, så længe jeg flakker verden rundt… Foreløbig vil jeg bare sige jer alle tusind tak, fordi I gider være med i min virtuelle strikkeklub.

Ugens podder-wear / færdige projekter
Nordic Summertop Light, strikket i Drops Belle. Jeg har strikket et mix af størrelse medium og large.

Igangværede projekter
Carlazzo i lyseblå Brushed Alpaca Silk
Cardigan i grå Baby Merino, med mønster på bærestykket, som er inspireret af motorvejsnettet i Dallas. Ja, jeg glæder mig meget til at komme derover 🙂

Drømmestrik
Jeg drømmer om at strikke et sjal inspireret af de fine tørklæder, mændene her bærer som en del af deres national dragt, kaldet keffiye eller shemagh – dem vi kendte som partisantørklæder i min ungdom. Det bliver ikke nemt, men jeg tænker at det er en sjov opgave. Så kan jeg jo også føle mig ung igen, når jeg bærer det!

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Kirsten Fuglsang says:

  Hej
  Tak for dine inspirerende podcasts!
  Vil lige gøre dig opmærksom på at Susie Haumann har designet Dubaisjalet med forbillede i partisantørklædet som jeg i hvert fald rendte rundt med i 80’erne.
  Jeg har strikket rundt og klippet op. Er strikket i Isagers alpakka og er blevet mega lækkert
  Bedste hilsner Kirsten

  Sendt fra min iPhone

  1. Tak! Haumanns sjal er virkelig smukt, og meget tro overfor originalen – jeg drømmer om en mere løs fortolkning, og med en lille smule farve Jeg tænker også at jeg vil strikke Dubaisjalet en dag, for det er virkelig smukt.

Comments are closed.