Fiftyfabulous Strik, episode 11 – den om opklip af strik

Den sidste episode, inden jeg pakker sammen og flyver til Texas – og jeg får vist fortalt, at jeg glæder mig 😉

Ugens podder-wear og færdige projekt er min nye Carlazzo, strikket i Drops Brushed Alpaca Silk farve 14, med mønster i hvid Kid Silk.

På pindene er der en masse….

Jeg er næsten færdig med den cardigan, som nok kommer til at hedde Dallas. Der går lidt tid inden jeg er klar med opskriften, men jeg fortæller lidt om monteringen af den; blandt andet om hvordan jeg sikrer maskerne når jeg klipper den op foran, og hvordan jeg regner ud, hvor knaphullerne skal sidde.

Mit Stokersjal har også fået opmærksomhed, og jeg fortæller om hvordan man kan lave nemme bobler, og hvordan man kan sikre sig, at de virkelig kommer til at poppe.

Jeg viser også min meget frie fortolkning af det traditionelle tørklæde, Shemagh. En meget smuk, og meget mere tro kopi af tørklædet, findes allerede: Dubai sjalet af Susie Haumann. Der er ikke sket så meget med mit sjal i ugens løb, men jeg fik da lært hvordan jeg kunne strikke det rundt og klippe det op til sidst. Fortsættelse følger…

Endelig strikker jeg på Half & half triangle wrap; en gratis opskrift fra Purl Soho.

Jeg nævner også mit søndagsindlæg fra sidste uge, hvor jeg fortæller om et par skønne lokale restauranter hernede i Dubai.

 

 

 

 

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Tina Beltoft Dufour says:

    Jeg er vild med den cardigan, men lidt spændt på det med at samle masker op til forkanterne 🙂 Måske har du snakket om din rundpind til ærmet før, men kunne jeg bede dig skrive hvad de hedder en gang til for Arveprins Knud i så fald? 🙂 Og god flyvetur …hilsen Tina

    1. Det er ret nemt at samle masker op – det plejer at lægge sig ret pænt 🙂
      Jeg strikker ærmer på Chiaogoo minis, og babyærmer på Addi Crazy Trio (som jeg også bruger til strømper). Chiagoo mini sættet er en genial hjælp til ærmer!!

Comments are closed.