Fiftyfabulous Strik, episode 12 – den første fra Texas!

En strikkehilsen fra Dallas, hvor jeg har haft travlt med at nyde livet. Det er ikke blevet til så forfærdelig meget strik, men jeg har hæklet lidt om aftenen. Heldigvis noget nemt, for det er foregået halvt i søvne…

Ugens podder-wear:
Brise

Færdige projekter:
Min Lille Prins
En Slow Hjørning

På pindene:
Strikkeskolens hue
Dallas cardigan – der kommer en opskrift på et tidspunkt. Lige om lidt!
Solitude blanket
Sjalet uden navn – jeg laver en opskrift, så snart jeg er færdig med det 🙂

Måske vil du også læse...

8 Comments

 1. Beate-Kristin Nagel says:

  Oi, vanskelig dansk….

  1. Åh det er jeg ked af – håber det går an!!

   1. Beate-Kristin Nagel says:

    Ja, ved full konsentrasjon… Hvilken dialekt er det?

    1. Jeg tror egentlig ikke rigtig der er nogen dialekt – jeg er opvokset udenfor København, og der bor jeg stadig

 2. Jette says:

  Det er så skønt at lytte til dig og se hvad du laver. Da jeg selv kun er til “ret og vrang”, er det ikke det at strikke, der er det overordnede for mig, men selvfølgelig er jeg nysgerrig på hvad du krererer og det er fantastisk. Men se at du ser ud til at “trives” det giver noget til den der “ser og lytter”. Du viser så mange fine inputs om alt muligt og det er hyggeligt og inspirerende. Fortsat god aktiv ferie “over there” Vh Jette

  1. Hvor er du sød Jette, tak for dine fine ord!

 3. Beate-Kristin Nagel says:

  Åja, men syns dansker snakker ulikt, og noen er lettere å skjønne, noen vanskeligere…

  1. Jeg må gøre mig mere umage med at tale langsommere

Comments are closed.