Fiftyfabulous Strik, episode 2 – den første med Sorrel

Så er næste episode af min strikkepodcast klar. Det har været helt overvældende med den fine modtagelse jeg har fået, og jeg kan slet ikke finde ord for, hvor taknemmelig jeg er. Alle jer der har set den første episode, som har abonneret på kanalen, og som sendt mig de sødeste hilsner: Tusind, tusind tak. Det betyder alverden for mig – for det er meget sjovere at sidde og tale til sit kamera, når man ved, at der er rigtige mennesker, som kigger med!

En særlig tak til Henriette fra Strik og sludder, som var så sød at anbefale min podcast. Hvis der skulle være nogen af jer som ikke kender Henriette, kan jeg kun anbefale at I skynder jer over på YouTube!

carlazzo strikket sommertop

Denne gang viser jeg to færdige arbejder frem: sommertoppen Carlazzo, og babycardiganen Min Lille Prins.

sorrel sweater

På pindene har jeg en Sorrel sweater fra Wood and Pine. Opskriften til Sorrel kan købes på Ravelry, og jeg har modificeret opskriften, så jeg kan strikke den i en tråd Nattergalen på basen Solstrejf, holdt sammen med en tråd Kid Silk i farve 20, lys beige. Jeg bruger pind 5, og rammer en strikkefasthed på 17 m over 10 cm. Jeg begynder igen at lave håndfarvet garn omkring d. 12/8, men vil åbne for bestillinger ugen før.

Jeg strikker også på en flæsesok – et gammelt projekt, som er kommet til ære og værdighed igen. Den bliver strikket i Fabel, og er udstyret med mit livs første (med ikke sidste!) Fish lips kiss-hæl.

Jeg håber I har lyst til at kigge med!

 

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Dejlig podcast
  Du er så inspirerende og super flotte ting du laver. Tak for inspiration og de fine opskrifter

  1. Tusind tak, det er virkelig sødt af dig ❤️

 2. vibeke says:

  kære Pia,
  Tak for endnu en hyglig og inspirerende podcast. Super flot sweater du er i gang med, og sokkernedem ska jeg bare ha på pinden også.
  Kan du skrive navnet på de pinde du omtalte, ku ikke helt høre hvad du sagde de hed.

  Guuud hvor ser der skønt ud i dit Italienske Paradis

  Vi ses forhåbentlig snart igen.
  Bh.
  Vibeke/Bruxelles

  1. Hej Vibeke, tusind tak
   Jeg bruger Addi Crazy Trio til strømper – de er så gode! Almindeligvis strikker jeg på str 2.25, fordi jeg strikker lidt løst. God strikkelyst!

 3. Anette Hauerslev Nissen says:

  Flotte ting du er i gang med.
  Jeg er vild med Sorrel sweater, men kan ikke finde opskriften på dansk ??
  Ved du, hvor den kan købes ??
  Hilsen Anette

  1. Den kan købes på Ravelry, men jeg tror ikke den er oversat

Comments are closed.