Fiftyfabulous Strik, episode 23 – juleferieudgaven

 

Ugens podderwear
Lunae sjal

 

Færdige projekter
Felix pullover af Amy Christoffers, strikket af 4 nøgler Drops Air

Coasters fra Lulu Loves Crochet

 

På pindene (og nålen…)
Juletæppe, hæklet af sokkegarn fra mine julekalendere.

Penguono, som er mit bidrag til min samstrik under #fiftyfabulousjuledage. Brug hashtagget på Instagram, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et fed af mit nye sokkegarn! Jeg trækker en vinder d. 31/1.

 

Andet
Bogen jeg taler så begejstret om, er Strik en pause af Lene Krüger; en bog som jeg virkelig kan anbefale til enhver, der enten har lyst til at prøve meditation eller “mindfulness”, eller kunne tænke sig at kombinere deres nørkleri med sindsnærværsøvelser.

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. Pia Schiøler says:

  Kære Pia inspireret af dig er jeg i gang med det dejlige Lunae sjal, men har desværre problemer med at tolke opskriften. Kan du hjælpe mig med hvordan følgende forkortelser skal strikkes (nedre del af sjalet) :
  retpind: M1R, slm, k1, slm, M1L – Vrang pind: p1, slm, p1, slm, p1.
  Kan se at M1r og M1L er udtagninger og k1 er ret, og p1 er vrang maske, men kan simpelthen ikke finde ud af at oversætte slm ? Håber at du kan hjælpe mig kh Pia

  1. Slm betyder almindeligvis slip marker – altså flyt markør. Jeg sidder ikke med opskriften, men tror det er et rimeligt gæt
   M1l / m1r er henhv venstre og højre lænende udtagninger.

 2. Annette christensen says:

  Hej Pia tak for de fantastiske ting du laver, er helt vild med din Sorrel er opskriften tilgængelig mvh Annette

  1. Tak Sorrel ligger på Ravelry!

Comments are closed.