Fiftyfabulous Strik, episode 23 – juleferieudgaven

 

Ugens podderwear
Lunae sjal

 

Færdige projekter
Felix pullover af Amy Christoffers, strikket af 4 nøgler Drops Air

Coasters fra Lulu Loves Crochet

 

På pindene (og nålen…)
Juletæppe, hæklet af sokkegarn fra mine julekalendere.

Penguono, som er mit bidrag til min samstrik under #fiftyfabulousjuledage. Brug hashtagget på Instagram, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et fed af mit nye sokkegarn! Jeg trækker en vinder d. 31/1.

 

Andet
Bogen jeg taler så begejstret om, er Strik en pause af Lene Krüger; en bog som jeg virkelig kan anbefale til enhver, der enten har lyst til at prøve meditation eller “mindfulness”, eller kunne tænke sig at kombinere deres nørkleri med sindsnærværsøvelser.

Måske vil du også læse...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.