Fiftyfabulous Strik, episode 25

 

Husk at det er sidste chance for at dele julens drømmestrik på Instagram, med #FiftyfabulousJuledage, så du kan deltage i konkurrencen om at vinde et fed af mit nye strømpegarn i farven Den Lille Havfrue og den fine projekttaske fra Knitwear by Maki – (knitwearbymaki på Instagram, hvor man kan se hendes fantastiske tasker!!)

 

Ugens Podderwear
Brise strikket i lysegrå Drops Merino Extra Fine. Jeg er gået en størrelse op, har forlænget ryggen med 6 vendepinde, og strikket lange ærmer. På ærmerne har jeg taget 6 masker ind undervejs, og derefter taget ind til 54 masker til ribkanten.

 

Af pindene
Penguono af Stephen West strikket i forskellige tweed-farver Wool of the Andes fra KnitPicks, tilsat diverse rester. Jeg har holdt én tråd DK/Worsted vægt sammen med én tråd mohair eller Drops Lace

Hermiones everyday socks strikket i Drops Fabel.

 

På pindene
Teru af Junko Okamoto strikket i lysegrå Drops Merino Extra Fine, kontrastfarven er min egen Store Bjørn på basen Støvregn

Carlazzo i en langærmet, ensfarvet vinterversion. Jeg strikker i min egen Klods Hans på basen Solstrejf, holdt sammen med en tråd brun Kid Silk.

Carlazzo sokker i min egen Store Bjørn på min nye sokke-base, Storm.

Taroko af Nomad Stitches som jeg viser frem i episode 21. Jeg har brugt 100 gr Chestnut Embers og 100 gr Plush Blush fra Yarn Bee, samt lidt af et tarveligt, pink blandingsgarn fra Dubai.

Stoker af Kristen Lehrer strikket i Drops Air.

 

Drømmestrik
Pixelated cardi fra Knit Collage

Måske vil du også læse...

1 Comment

  1. Tina Beltoft Dufour says:

    1

Comments are closed.