Fiftyfabulous Strik, episode 28

Ugens podderwear
Hverdagsvesten, mit eget design, strikket i Drops Puna, farve 08

 

Færdige projekter
Carlazzo sokker, strikket i mit eget sokkegarn, Storm, i farven Klods Hans.

Jeg slog 60 m op, strikkede en 2×2 rib, 2 omg i bundfarven, og derefter 12 omg af Carlazzomønsteret i ufarvet Storm. Jeg brugte Judys Magic Heel, og lavede en båndtå.

Min sommertop, hvor jeg bare mangler at hæfte ender – den kommer til at hedde Crossover Top, efter forslag fra søde Sanne, som skrev: “Jeg tænkte “Crossover”; da jeg så dit nye design. Både pga mønsteret og fordi du prøver at jonglere i krydsfeltet mellem at give til andre og passe på dig selv; og krydser mellem dansk og engelsk podcast”.

Den er strikket i min sportsvægt merino superwash, Solstrejf, i farven Guldlok, og jeg brugte mindre end 200 gr i min størrelse.

 

På pindene
Sweater til mændene i mit liv (eller nogen af dem…), strikket i Drops Lima. Der var interesse for opskriften, så den kommer på et tidspunkt!

Feel the Bern af Caitlin Hunter – en gratis opskrift på Ravelry.

 

Knitalong / samstrik
Jeg håber du har lyst til at deltage i vores samstrik, #KnitAndBeKindKAL. Her fokuserer vi på venlighed i vores strik, om det så er venlighed vi viser andre, venlighed vi viser os selv, venlighed vi modtager, eller noget helt fjerde. Du kan deltage på to måder: enten kan du dele dine billeder på Instagram med hashtagget #KnitAndBeKindKAL, eller du kan poste i  Ravelry gruppen for denne samstrik. Det er naturligvis helt i orden at poste på dansk i gruppen!

D. 21. april trækker jeg den første vinder, som får tilsendt en præmie – og så fortsætter vi i øvrigt samstrikken en måned længere.

Der er nogle vældig generøse mennesker, som har doneret fantastiske præmier til denne samstrik:

The Urban Stitcher har doneret en smuk projekt taske.

The Lux Crafter on Etsy har doneret håndlavede smykker,.

Knitwear by Maki har doneret en af sine projekt tasker (de tasker, som I har set så mange gange her på kanalen!)

Strik med Henni har doneret et vidunderligt sæt maskemarkører med ægte rav.

Der er også en gavmild seer som har købt et fed af mit håndfarvede garn, og doneret det som en præmie. Hun har valgt farven Tivoli – fordi Tivoli stavet bagfra bliver til I lov’ it!!

Tusind tak til jer alle!

 

Måske vil du også læse...

1 Comment

 1. Jette says:

  Hej Pia
  Tusinde tak for endnu en dejlig podcast og dit dejlige “vindende væsen”. Den brunlige bluse du er blevet færdig med, er bare vildt skøn (jeg er ikke den store strikker, så den vil være for svær for mig, men måske jeg kunne lave noget andet med de farver en dag). Jeg har et spørgsmål og det har ikke noget med strikning at gøre 🙂 Din hårfarve er det helt og holdent din egen, eller gør du noget med farve eller andet – det er vildt flot???
  Fortsat god rejse
  vh
  Jette

Comments are closed.