Fiftyfabulous Strik, episode 29

Podder-wear
Min sommertop, som kom til at hedde Crossover Top, efter forslag fra søde Sanne, som skrev: “Jeg tænkte “Crossover”; da jeg så dit nye design. Både pga mønsteret og fordi du prøver at jonglere i krydsfeltet mellem at give til andre og passe på dig selv; og krydser mellem dansk og engelsk podcast”.

Den er strikket i min sportsvægt merino superwash, Solstrejf, i farven Guldlok, og jeg brugte mindre end 200 gr i min størrelse.

Opskriften er klar til test. Den er lavet i 10 størrelser, fra 90-179 cm i brystmål. Hvis du har lyst til at teststrikke den, må du endelig skrive til mig på pia @ fiftyfabulous.dk

 

På pindene
Sweatre til mændene i mit liv (eller nogen af dem…), strikket i Drops Lima. Der kommer en opskrift på et tidspunkt!

Feel the Bern af Caitlin Hunter – en gratis opskrift på Ravelry. Jeg strikker i forskellige rester af sports vægt merino, og har derfor omregnet opskriften, som er skrevet til worsted vægt.

 

Drømmestrik
Forårsagtigt Half & Half Triangles Wrap – en gratis opskrift fra Purl Soho.

Helgas sweater – også en gratis opskrift.

 

Knitalong / samstrik
Jeg håber du har lyst til at deltage i vores samstrik, #KnitAndBeKindKAL. Her fokuserer vi på venlighed i vores strik, om det så er venlighed vi viser andre, venlighed vi viser os selv, venlighed vi modtager, eller noget helt fjerde. Du kan deltage på to måder: enten kan du dele dine billeder på Instagram med hashtagget #KnitAndBeKindKAL, eller du kan poste i  Ravelry gruppen for denne samstrik. Det er naturligvis helt i orden at poste på dansk i gruppen!

D. 21. april trækker jeg den første vinder, som får tilsendt en præmie – og så fortsætter vi i øvrigt samstrikken en måned længere.

Der er nogle vældig generøse mennesker, som har doneret fantastiske præmier til denne samstrik:

The Urban Stitcher har doneret en smuk projekt taske.

The Lux Crafter on Etsy har doneret håndlavede smykker,.

Knitwear by Maki har doneret en af sine projekt tasker (de tasker, som I har set så mange gange her på kanalen!)

Strik med Henni har doneret et vidunderligt sæt maskemarkører med ægte rav.

Der er også en gavmild seer som har købt et fed af mit håndfarvede garn, og doneret det som en præmie. Hun har valgt farven Tivoli – fordi Tivoli stavet bagfra bliver til I lov’ it!!

Tusind tak til jer alle!

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Sanne says:

  Hey, sikke en ære, at du kunne se ideen med navnet. Det er en anerkendelse der er til føle. Tak.

  Hvis du kan bruge en relativt hurtigstrikkende, og kærlig stave-/forståelses kritikker, er jeg klar med str 100 cm i brystmål. Jeg har et par nøgler lækkert håndfarvet garn i sports Weight, der lige kunne passe til formålet. Og så er tiden jo til sommerstrik, så man kan nå at blive færdig.

  Håber alt er vel derovre. Rigtig god ferie og tusind tak for din insats for at sende hjerter ud over strikkeverdenen.

  Knus Sanne

  1. Jeg elsker navnet, både fordi det bare passer rigtig godt til mønsteret, men også fordi din forklaring virkelig ramte noget i mig. Jeg følte mig i dén grad forstået, og det gjorde mig helt glad og varm indeni <3

   Jeg sender dig lige en email!

Comments are closed.