Fiftyfabulous Strik, episode 4 – den med flæsesokkerne

Så er vi allerede nået til 4. episode af min strikkepodcast, Fiftyfabulous Strik. Jeg føler mig efterhånden helt afslappet og tjekket foran kameraet – og hvis der er nogen som tror på dét, vil jeg indtrængende bede jer om ikke at sende jeres kontooplysninger til ham den nigerianske prins, som hele tiden sender jer emails 😉

Kameraskræk og akavethed til trods, så synes jeg faktisk det er rigtig sjovt, og jeg nyder min virtuelle strikkeklub umådeligt. Jeg håber, I har lyst til at være med!

De ting jeg viser frem i denne episode er flg:

Sommertop i to tråde Safran.

Hårbånd fra Lulu Loves, hæklet i rester af Belle. Der går ikke engang 1/2 nøgle til et hårbånd!

 

Flæsesokker

Mine sokker passer str 38/39, men følger en helt sædvanlig strømpeopskrift, så de er nemme at lave større eller mindre.

Jeg har slået 180 m op på en rundpind 2,25, og strikket 10 omg ret. Derefter har jeg taget ind til 60 m, og strikket 10 omg rib (1 ret, 1 vrang). Skaftet har jeg strikket i ret, ca. 4 cm, og så har jeg lavet en Fish Lips Kiss hæl. Foden er 55 omg lang, og endelig har jeg lavet en afrundet tå, som jeg har syet sammen med maskesting i spidsen.

Jeg har brugt Drops Fabel, og jeg er ret sikker på, at jeg kan få begge sokker ud af ét nøgle.

Vidunderlige Victors cardigan finder I her.

Arbejdet med Sorrel beskriver jeg i episode 3, og mit indlæg om at arbejde med håndfarvet garn finder du her.

 

Den sorte vams jeg er startet på, er lidt svær at skrive noget videre om – men der kommer en opskrift på et tidspunkt 😉

Måske vil du også læse...

4 Comments

 1. vibeke says:

  kære Pia,
  tak for turen på Como- simpelthen vidunderligt! kunne du sende navnet på det dejlige stykke musik du bruge som underlægning, please

  Bedste hilsner
  vibeke

  1. Tak Vibeke – musikken hedder In My Dreams, af Esther Abrami.

 2. Laila Frederiksen says:

  Hej Pia
  Det er nogle dejlige og inspirerende podcast du laver
  Du har en vest hængende, til venstre under sommer hatten
  Hvad hedder den ?

  mvh Laila

  1. Tak Det er Ranunculous, jeg har lavet et indlæg om den.

Comments are closed.