Fiftyfabulous Strik, episode 6 – den på Falderebet

 

Dette er episoden hvor jeg kommer til jer fra fortiden. Når podcasten bliver udgivet, er jeg nemlig på vej til Paris, så jeg har allerede optaget i onsdags – men det gør forhåbentlig ikke noget!

Ugens podder-wear er også ugens færdige projekt; Falderebet. Jeg udgav opskriften i torsdags, og det må siges at være på falderebet med en sommertop, men jeg har nu også tænkt mig at bruge min langt ind i efteråret.

På pindene har jeg den sorte vams, som har fået navnet Sort Sol. I var så søde at komme med bunkevis af geniale forslag til dens navn, og jeg har gemt dem alle sammen. Jeg forudser nemlig, at der godt kunne komme mange flere skønne, sorte sweatre i mit liv! Også selvom sort virkelig ikke gør sig godt på film…

Jeg har også et par nye sokker i gang. Ankelsokker med et kært lille hulmønster, der lige kan titte op af et par sneakers. Dem har jeg døbt Paris, fordi de primært er kommet på pindene for at holde mig beskæftiget på flyveturen til og fra Byernes By. Der kommer en slags opskrift på dem her på torsdag.

Jeg viser også resultatet af mine eksperimenter i farvegryden. Jeg ville jo forsøge at genskabe det vidunderlige farvespil i muren på vores lilles stenhus, og bruge garnet til Caitlin Hunters nye Misurina. De nye farver kommer i shoppen lige om lidt – og projektet kommer på pindene endnu hurtigere! Der er i øvrigt udsalg i Boyland Knitworks, så hvis du tænker at du på et tidspunkt skal strikke en af de skønne sager, skulle du måske kigge forbi.

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Jette Evert says:

  Hej Pia
  Super hyggelig podcast og blog du har – jeg elsker dine indslag, billeder og små indslag – du er super inspirerende. Kunne godt tænke mig at lave en meget tynd, men varm lille poncho. Jeg strikker normalt ikke, så opskriften skal være så nem så et barn “i 1. klasse kan forstå den”. Det skal gerne være lige op og ned, ingen ud/indtagninger og så garnvalg. Jeg er 160 cm høj og en str xl
  Mange hilsner fra
  Jette

  1. Hej Jette, og tak for de søde ord.
   Ponchoen kan jeg nok ikke lave, men prøv at søge på Garnstudios opskrifter, de har rigtig mange ponchoer! https://www.garnstudio.com/search.php?action=search&w=poncho&mt=0&c=0&k=0&y=0&yg=0&lang=dk

Comments are closed.