Fiftyfabulous Strik, episode 9 – den første fra Dubai

Så ligger der en lille hilsen fra Dubai klar.

Podder wear: Misurina, strikket i mit eget håndfarvede garn, på basen Solstrejf. Jeg har brugt farverne Bilate, grå og Bilate, rød. Jeg har strikket den noget længere end i opskriften, lavet vendepinde for at gøre den længere bagtil, og udeladt mønsteret på selve kroppen. Jeg har også rykket mønsteret 2 masker, for at få det helt symmetrisk.

Færdige projekter: Victors sutsko, og hans sutsokker.
Sutsokkerne er strikket i Drops Lima på pind 3. Jeg slog 36 masker op til en str 6 måneder, og strikkede en helt almindelig sok med timeglashæl og afrundet tå. Til sidst satte jeg et bindebånd om anklerne, så de sidder bedre fast.

På pindene: Stoker sjal, strikket i mit håndfarvede garn på basen Støvregn, med sorte striber i Drops Merino Extra Fine. Jeg har udeladt retrillerne fra opskriften, og udelukkende lavet dem omkring de sorte striber.
Nordic Summer Top Light, som jeg strikker i Drops Belle. Jeg strikker en str M på ryggen, og en str L på forstykket.

 

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. vibeke says:

  kære Pia,
  jeg kunne godt tænke mig at vide om det er muligt at få Ravelry på dansk. Du finder inspiration til mange af dine fine ting der, men men, jeg er go til engelsk bare ikke strikke-engelsk
  bedste hilsner
  vibeke

  1. Ravelry er overvejende på engelsk, men en del af opskrifterne er faktisk oversat til dansk. Jeg ved ikke om der er en søgefunktion til at finde dem – det ville jeg tro!

Comments are closed.