Forårsfortsæt

Nu hvor havesæsonen for alvor er skudt i gang, synes jeg at det skal fejres med et fortsæt.

Jeg eeelsker lakerede negle. Jeg vil lakere mine negle en hel masse her i foråret.

Jamen, det hænger da fint sammen, gør det ikke? Jord under neglene, og lak ovenpå. Det kommer næppe til at holde, men er sjovt at forestille sig.

Når det kommer til det med farverne på lakken, så synes jeg det er vanvittigt flot med knaldrøde  negle – bare ikke til mig selv. Sukker henført, når jeg ser en kvinde med velpassede røde negle, men prøver jeg selv, bliver det desværre lynhurtigt sådan lidt til den vampede side.


Derfor har jeg som regel brugt neglelak i grå og brunlige nuancer, men det kan også bare hurtigt blive lidt for kedeligt. Til gengæld synes jeg det bliver rigtig fint, hvis jeg kombinerer forskellige farver lak på de forskellige fingre, som her på et billede tilbage fra februar.

Jeg har egentlig kun ét enkelt princip, når jeg udvælger farver til min manicure: jeg blander ikke lakker med forskellig finish. Altså ikke noget med perlemorsskær sammen med en mat lak. Ellers slår jeg mig bare løs; khakifarvede negle med en enkelt dybrød, forskellige nuancer af gråbrun, eller en håndfuld nude/rosa nuancer. Jeg bruger to eller tre forskellige farver ad gangen, og blander dem enten tilfældigt eller i mønstre – fri leg, og det er jo altid spas 😉

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. Jeg synes lakerede negle er pæne. Jeg har en veninde der altid har neglelak på, og ofte i forskellige farver, og jeg synes det er så fint 🙂 Jeg er selv bedst til at have lak på tåneglene, for på fingerneglene skaller det af nærmest i samme øjeblik jeg har lagt det på …
    God torsdag til dig – med eller uden neglelak 🙂

    1. Har du prøvet CND’s Vinylux overlak? Den udretter mirakler! Hvis ellers jeg formår at huske mine havehandsker, så holder lakken op til 8-10 dage med den. Genial lille sag!

  2. Lakkerte og velstelte negler er delikat og pent, og jeg er misunnelig på alle som har det. Mine negler egner seg hverken for lakk eller annet. De er korte, brede og tørre. Heldige deg med de pene lakkerte neglene.

    1. Tænk hvis man var sådan én som altid havde velplejede negle… Det gad jeg godt – men jeg gider ikke rigtig bruge tiden på det 😉

Comments are closed.