Gæsteannexets badeværelse

Til mit lille Loveshack hører der et annex til gæster. Lige nu står det i meget rustik form, men en klat maling og en stjerneskruetrækker, så skal det nok blive fint! Jeg oplever imidlertid en (forhåbentlig forbigående!) indretningstræthed, og det, i kombination med en overvældende trang til at være udendørs, har betydet, at jeg har færdiggjort gæsteannexets badeværelse før selve annexet står klar.

sommerhushavesommerhushavesommerhushave

Badeværelset er nemlig et udendørs foretagenede. Og ja, okay, noget simpelt. Der er ganske enkelt tale om en havebruser i en solrig krog…

For mig er der ikke meget der siger “ferie” som udendørs bad. Jeg får en fornemmelse af at være i noget helt særligt når jeg kan tage et brusebad under stjernehimlen, eller skylle sand og snavs fra strandturen af mig, midt i havens mange dufte. Det er magisk og smukt, og dermed noget, som naturligt hører til i mit fristed.

sommerhushavesommerhushavesommerhushave

Bruseren her er en genial løsning. Det er en smuk (smuk, smuk) kobberbruser, som man helt enkelt slutter til en haveslange, og stikker i jorden ved hjælp af det påmonterede spyd. Det gør den overmåde praktisk, idet den kan bruges til alle slags vandleg rundt omkring i haven, og dertil er virkelig nem at frostsikre for vinteren. Er man lidt en frossenpind (og det er der jo nogen, mig selv inklusive, der er), kan man med fordel vælge en lang haveslage i en mørk farve, hvor vandet kan stå og blive opvarmet af solen. Den helt hardcore løsning er at vælge at lægge slangen ud på et tag til opvarmning. Så kommer der varmt vand!!

sommerhushave

Jeg har også monteret en håndklædestang ved bruseren. Det er bare en gren, som er stukket igennem et par læderstrimler, der er skruet fast på væggen. De er fra Ikea, og egentlig beregnet som håndtag til skabe, men gør altså fin tjeneste her.

Hele indretningen af gæsteannexets badeværelse tog omkring en time, og næste weekend er jeg (måske lidt afhængigt af vejret..) helt klar til at indtage det.

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Årh, der er da bare luksus dansk sommer idyl, det der!

    1. Det er det – jeg er faktisk selv lidt overrasket over, så fint det hele er blevet 🙂

Comments are closed.