Gæsteværelsets anegalleri

Jeg er tilbage i Danmark for en kort bemærkning. Har været til årets dejligste bryllup, og fortsætter i morgen til SmukFest, hvorefter turen igen går hjem til Italien. Fordi turen er så kort, har der kun været tid til et alt for kort gensyn med mit Loveshack, men jeg vil da lige dele nogen billeder derfra.

For jeg blev færdig med gæsteværelset inden ferien! Og således er det lige pludselig blevet til et Stort Hus – det ekstra værelse gør virkelig en forskel, selvom der jo i virkeligheden kun er tale om ca. 4 m2. Men hvilke kvadratmetre!!

Sommerhus gæsteværelse

Møbleringen er til at overskue: her er en seng. Og så er der faktisk ikke rigtig plads til mere. Ikke på gulvet i hvert fald, og så giver det jo mening at male det babyblåt. Fordi det ser pænt ud, og fordi blå er barnevidunderbarnets yndlingsfarve.

En knagerække på bagsiden af døren gør tjeneste som ’skab’, og så er sengens ben valgt så tilpas høje, at det er nemt at rulle sin kuffert ind under dem – og det er så dén opbevaring, der er plads til herinde.

Resten er ren pynt. Flagguirlander på væggen, solpletter over sengen, et lille gardin for vinduet i døren (som jo er den gamle hoveddør) – og så mit anegalleri.

Sommerhus gæsteværelse

Her hænger vi selv i midten. Fordi det er vores Loveshack, og dermed vores aner og efterkommere, der er kommet op. Vores forældre og bedsteforældre kommer før os, og vores børn og børnebørn efter. Og der er plads til mange flere børnebørn!!

Billederne af børn og børnebørn havde jeg adgang til i digitaliseret form – de andre har jeg slet og ret affotograferet fra vores gamle albums. Hele herligheden er printet ud i sort/hvid, og placeret i rammer fra den lokale købmand, og nøj, hvor er jeg glad for det. Mangler bare en klat elefantsnot, for det hele hænger lidt uroligt lige nu…

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Fru Moll says:

  Tillykke med dit anegalleri. Jeg oplever, at mine børnebørn nu kommer med et billede af sig selv, som de også gerne vil have på “anevæggen”. God tur til Smukfest – vi bor i Skanderborg og tager altid i sommerhus denne uge!

  1. Nej, hvor kært, at de selv kommer med billeder ❤️
   Tænk at bo i skønne Skanderborg – det er jo et lille paradis, men forstår godt at I flygter under i festivalugen, når alle vi andre kommer buldrende… På forhånd tak for lån af jeres dejlige by!

 2. Gæstefløjen er blevet perfekt, Pia!
  God videre fart til jer! (I har bare en energi der ligger langt, langt over min. Vi var i Jylland i weekenden, og jeg er stadig helt mæt og træt af alt det rejseri 🙂 )

  1. Tak! Nogen gange overrasker det vist også os selv, hvad vi kan nå… Vi er virkelig dårlige planlæggere, på den måde at vi er meget optimistiske. Meget. Heldigvis formår vi at få det bedste ud af det hele, og vi er blevet ret gode til at ‘falde til’, så vi hurtigt føler os hjemme, nærmest hvor som helst.

 3. Det ser helt perfekt ut for den størrelsen det har. Perfekt utnyttede kvadratmetrer og skikkelig koselig.

  God tur til vakre Italia.

  1. Tak Ingrid. Jeg er ganske godt tilfreds, og en smule overrasket over, så hyggeligt det blev, den beskedne størrelse til trods. Nogen gange er småt bare godt!

Comments are closed.