Halvvejs i projekt soveværelse

For noget tid siden besluttede jeg at der måtte gøres noget ved vores soveværelse. Det var egentlig ikke fordi rummet som sådan fejlede noget, men jeg syntes bare det var lidt kedeligt og fersk – og nu er det jo også efterår og hulebyggertid, såå…

Foreløbig har jeg bare rykket lidt rundt på møblerne og klædt sengen om. Hvor den før stod med hvide skørter, hvidt sengetøj og hvide tæpper og puder, får den nu lov at stå som den er født, med gråt betræk. Jeg har købt lækkert gråt sengetøj i hør (elsker hør. Elsker at det krøller på den fede måde, og bare bliver mere og mere lækkert, jo mere det bliver brugt), og ladet mit gamle oldemortæppe genopstå som sengetæppe.

img_7944

img_7950

img_7936

img_7949

Derudover har jeg suppleret med et lille gulvtæppe og lidt grønt, og nu mangler jeg bare lige at male gavlvæggen. Den skal formentlig være grå – man er vel farveforskrækket! – men jeg er stadig ikke helt sikker på hvordan og i hvilken nuance, så fortsættelse følger.

Min læsekrog mangler også lidt TLC. Jeg har en drøm om at slæbe vores æggestol med hjem fra Italien, men indtil videre er det ikke en drøm der deles med husherren, så nu må vi se…

img_7940

img_7938

img_7932

Måske vil du også læse...

2 Comments

 1. Wow, hvor ser det dejlig lyst og rent ud. Det er præcis sådanne et soveværelse skal være:-)
  Tak for inspirationen

  1. Pia says:

   Tak for din søde kommentar!
   Jeg har faktisk kæmpet lidt med at finde frem til præcis hvordan jeg allerhelst ville indrette soveværelset, og nogle af mine ‘inspirations-ord’ var netop LYST og RENT, så det er da skønt at høre at jeg har ramt plet 🙂

Comments are closed.