Hjem kære hjem, og en give-away!

Efter syv måneder på farten var mit hjem sådan sandet lidt til *

Især vores førstesal var lidt til den krøllede side, fordi de få dage vi har tilbragt hjemme, har handlet meget mere om gæster og hygge end om oprydning og vasketøj. For så vidt fint nok, men nu hvor vi skal til at være her på lidt mere permanent basis, måtte noget gøres.

‘Noget’ er blevet gjort. Det tog tre hele dage, fra morgen til aften, men det var umagen værd. Nu var der pludselig også plads til at tilføje de små, lækre detaljer, som jeg holder så meget af, hvilket leder mig til den give-away, jeg nævnte i overskriften.

Nogle af de detaljer jeg har tilføjet, kan et par af jer nemlig også få i gave! En af mine søde læsere kan vinde denne herlige træskål. Den ville være perfekt som frugtskål, og har faktisk også den rette størrelse til at blive tildelt den vigtigste opgave i min husholdning: at være slikskål 😉  Jeg har dog foreløbig valgt at lade den stå som den er, fordi jeg bare synes den er så smuk.

En anden læser kan vinde dette fad. Jeg har valgt at bruge det helt enkelt, til et par stearinlys ved min arbejdsplads, fordi det er så fint i sig selv ? så kan jeg altid fylde det med festlige sager, når al den minimalisme bliver mig for meget. Det kunne jo for eksempel være rigtig flot med et par potter med små fine vintergækker, som lokker os mod lysere tider. Jeg elsker vintergækker. De er så delikate, i al deres fordringsløse skønhed. Ikke så meget pralepjat med dem; de står bare trofast der og minder mig om alt det jeg har i vente.

Skålen og fadet er en del af en større kollektion af brugskunst til rimelige priser. For at deltage i konkurrencen om skålen og fadet skal du gå ind og følge BilligtBras?s Facebook-side, og her på bloggen skal du lægge en kommentar til dette indlæg. I din kommentar skal du huske at skrive om du helst vil vinde fadet eller skålen. På tirsdag kl. 10 vil vi så trække lod, og de heldige vindere vil både blive annonceret herinde, og få direkte besked.

 

Gaven er sponsoreret af BilligtBras.dk!

 

* Løgn. Det var overhovedet ikke ‘sådan sandet lidt til’. Det var begravet under et lag af rod. Det er helt sikkert en dårlig ide at dele et før-billede, men here goes. Prøv at lade være med at tænke alt for dårligt om mig…

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

6 Comments

 1. Gitte Frigaard says:

  Jeg prøver da lykken <3

 2. Kære Pia,

  hvor ser der bare rart ud hos dig! Det var egentlig bare dét, jeg ville sige – men skulle fadet komme min vej forbi, ville det da bestemt ikke gøre noget 😉

  Kærlige hilsner
  Jeanette

 3. Mia Lydeking Thykier says:

  Fedt arbejdsbord!! Jeg ville bestemt ikke være ked af at vinde fadet – har været på udkig efter et pænt træfad i noget tid. Skålen er nu også fin

 4. Kaja says:

  Hej min søde svigerdatter. Mon jeg er heldig med skålen? Kh Kaja

 5. Helle says:

  Træ er altid et velkomment og hyggeligt indslag i alle hjem 🙂

 6. Britt Bjørnskov says:

  Ville da være rart at vi de noget ❤

Comments are closed.