Hvorfor c-vitamin er hudens bedste ven

C-vitamin er en af de helt store helte indenfor hudpleje, og det er der adskillige gode grunde til. Cremer og serummer med aktivt c-vitamin vil nemlig forbedre, gennemfugte og beskytte din hud, ved at styrke hudens DNA på celleniveau.

  • C-vitamin forøger collagenproduktionen i hudcellerne, hvilket betyder at fine linjer og rynker bliver udfyldt, og huden bliver fastere.
  • Farveforskelle i huden udjævnes. Mørke skygger under øjnene og rødmen i huden lysnes, så huden bliver ensartet og får en skøn udstråling.
  • Solskader udbedres. C-vitamin er en stærk antioxidant, som binder frie radikaler i huden, og dermed forøger dens styrke og elasticitet. Samtidig kan intensiv c-vitaminbehandling lysne pigmentpletter fra tidligere solskader.

Reklame – produktet er blevet givet gratis til test.

Peter Thomas Roth har udviklet en ny hudplejeserie, Potent-C som indeholder THD Ascorbate; en stabil og ekstremt virkningsfuld form for c-vitamin. Produkterne indeholder også E-vitamin og ferulic acid, som begge understøtter og forstærker c-vitaminets effekt. Og det er effektive produkter! Jeg har testet dem gennem en periode, og selvom det siges at c-vitamincremer skal bruges kontinuerligt gennem 2-3 måneder før man ser den fulde virkning, er jeg allerede fan.

Min hud er ikke sart, og derfor gik tilvænningen til de meget potente produkter nemt. Man skal dog være en smule varsom i starten, og give huden mulighed for langsomt at vænne sig til påvirkningen, da man ellers kan opleve rødmen eller irritation. Til gengæld er det umagen værd, for resultaterne vil nok glæde alle.

Potent-C serien kommer som en øjencreme, en serum og en Targetet Spot Brightener (som bruges direkte på decideret skadede områder i huden), og de holder, hvad de lover: en fastere, glattere og mere ensartet hud. De lanceres næste uge, og vil kunne købes hos Magasin, Matas og i udvalgte parfumerier, samt online hos Boozt.dk, Magasin og Matas

Måske vil du også læse...