I min kuffert

Så er jeg igen i gang med at pakke – har jo også været hjemme hele to dage… I morgen går turen til UAE, nærmere bestemt til Dubai, og det betyder at jeg kan have en fest med at bygge mine outfits op i lag, som jeg allerbedst kan lide det. I UAE er der nemlig stegende varmt når man er udendørs, og isnende koldt hvis man vover sig indendørs. Jeg ved simpelthen ikke hvad der sker for det der aircon, men det er vel ok – bare man er klar over det, så man altid har en ekstra jakke med i tasken.

Jeg foretrækker at rejse uden alt for meget bagage, så derfor prøver jeg at finde tøj der kan kombineres på flere måder. Her er der 6 outfits, som egentlig er ret typiske for min stil – og som er lavet med 1 kjole, 1 par shorts, 1 t-shirt og 1 jakke:

Jeg har prøvet at sammensætte outfits som både kan bruges på stranden, til en lille gåtur (der er stadig +30 grader dernede, så alle ture bliver små!), og til middage, og jeg har virkelig tænkt over kun at medbringe tøj som kan bruges på flere forskellige måder. Samtidig skal det også være både behageligt og praktisk – ikke noget der strammer, glider op eller på andre måder generer, og for alt i verden ikke noget der er for kvælende at have på, hvilket for mig vil sige silke, bomuld, og en jakke i tynd, let uld. Både kjolen og t-shirten er lynhurtige at skylle op, tørrer på ingen tid, og behøver ikke blive strøget; perfekt rejsetøj!

Hvad er dit bedste rejsetøj, og hvilke krav stiller du til det?

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...