Insta-plakat-alternativ

I forlængelse af mit indlæg i går om vores entre, så har jeg også lige fået hængt en ny billedramme op derude, med små billeder af det bedste jeg ved.

Jeg har set en del tilbud om, at man kan få printet sine Instagrambilleder ud i plakatform, og flot ser det ud. Til gengæld stiller jeg mig lidt tvivlende i forhold til projektets praktiske udførelse. Instagram er jo ikke ligefrem kendt for at være blid ved vores billeder, ?så jeg tænker at man under alle omstændigheder må skulle rode originalerne frem. I øvrigt er jeg heller ikke nødvendigvis 100 % overbevist om, at det kvadratiske format er optimalt. Kan godt se, at det ser fantastisk ud på den der lidt retro-fede måde, men jeg synes egentlig, det er nemmere at lade mine billeder fortælle deres historie, hvis formatet er frit.

Derfor har jeg ganske enkelt fundet en håndfuld billeder af dem jeg holder af, fået dem printet ud i sort/hvid, og sat dem fast i en stor ramme med dobbeltklæbende tape. Jeg synes det fungerer fint, og det er i hvert fald en både nem og billig løsning.


Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...