Krøller med glattejern

Jeg har vist nævnt, at jeg ikke altid er så god til at få afsat kvalitetstid med mit hår. Som regel får det bare lov at lufttørre, men ind imellem nyder jeg dog at gøre lidt mere ud af det. I de tilfælde er det faktisk ofte mit glattejern jeg griber ud efter, så jeg kan lave lidt rodede krøller i det; ikke for pænt, men dog lidt mere tjekket end en lufttørring.

Hvis der skulle være nogen som ikke ved hvordan man laver krøller eller fald med et glattejern, følger her en lille guide (med ualmindeligt dårlige billeder. Jeg undskylder på forhånd – de er taget ind i spejlet, og det skal man bare lade være med).

Jeg tager en forholdsvis tyk tot hår, og sætter glattejernet på lidt fra hovedbunden.

Så vender jeg jernet en halv omgang, og trækker det ud gennem håret ? først langsomt, for at krøllet får lov at sætte sig, og når jeg så kommer ned mod spidserne, lader jeg det glide hurtigere igennem. Hvis jeg vil have mere definerede krøller, med masser af volumen i enderne, holder jeg det rolige tempo hele vejen igennem, fra top til spids.

Jeg snor totterne når jeg har krøllet dem, og lader dem køle helt af. Så holder krøllet bedre, og det er i øvrigt også nemmere at se hvor man er kommet til.

Jeg skifter gerne fra tot til tot mellem at dreje jernet fremad og bagud, for at få et ekstra tilfældigt look (er der, sådan i parentes bemærket, noget der er meget mere arbejdstungt end et ?tilfældigt look???).

Til sidst rusker jeg hele herligheden godt igennem, gerne med en styling serum (min favorit er Ariella dressing) på fingrene. De færdige krøller bliver på den måde tilpas tilfældige, og ikke for bobbede.

Når jeg ser på de her billeder, slår det mig (igen) hvor mange forskellige farver der er i mit hår. Oh, at have en nogenlunde ensartet farve hele vejen igennem… Jeg skal til at teste en ny behandling, og hvis ikke den virker, skal jeg heldigvis tilbage til Rio om tre uger. Så kan jeg altid få hældt endnu en god gang kemikalier over det hos min brasilianske frisør. Jeg er jo alligevel færdig med at få børn, og farven blev noget så fin sidst!

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. Det ser så nemt ud når du gør det, og det ser så nemt ud, når min frisør gør det, men jeg kan bare ikke!! Det er som om mine hænder vender forkert 🙂 Men jeg får lyst at prøve igen, det kan jo ikke passe, jeg ikke kan lære det! Du har i øvrigt flot hår, og jeg kan godt lide alle de forskellige farver og nuancer det har. Heldige dig, der skal til Rio! Vi var der hele familien lige før jul og det er en fantasisk by. Drengene blev også klippet der og det var en ret speciel oplevelse. Aldrig nogensiden har nogen brugt så lang tid på at klippe dem før og det blev enormt flot! Ærgeligt at det er så langt til Rio, ellers havde jeg gerne sendt dem til denne frisør hver 6. uge! God weekend!

    1. Jeg synes du skal prøve igen. Gør det evt først på en anden, det er som regel nemmere.
      Rio… jeg har tabt mit hjerte til Rio, men det er ikke nogen blid by. Der er bare knald på det hele, hele tiden 🙂 Er bare lidt sur på Rio over at den har taget min søn og svigerdatter.

Comments are closed.