Mere billedvæg

I sidste uge skrev jeg om billedvæggen i mit Loveshack, og om hvor fint den hænger nu, hvor elefantsnot er fordelt jævnt under den. Denne uge vil jeg vise jer en helt anden slags billedvæg, nemlig den der hænger i mit sommerhus på Mors.

billedvæg

billedvæg

Den er langt mindre personlig end den i mit Loveshack – og så alligevel ikke. Her er ingen billeder af familiens medlemmer. Det er udelukkende billeder fra den smukke Limfjordsø, til gengæld har jeg tilføjet sangen om Mors.

For Mors har sin helt egen sang, og den er smuk. Den undlader aldrig at trække tårer hos mig, nok især fordi det var min elskede svigerfars yndlingssang. Han hyldede glad og gerne sin fødeø ved enhver festlig lejlighed, og på dén måde er min billedvæg også en slags hyldest til ham.

billedvæg

Et par af versene – det allerførste vers viste jeg i mine Søndags Snapshots heroppefra. Det er virkelig en smuk sang, og det allersmukkeste er næsten, at den rent faktisk bliver sunget. Det er ikke bare en tilfældig lejlighedsvise, som kun eksisterer i et støvet hæfte – nej, den synges glad og gerne, og det lyder skønt!

billedvæg

billedvæg

Det rent praktiske:

Denne billedvæg er vældig nem at lave. Jeg samlede mine bedste billeder heroppefra, og ved hjælp af telefonens redigeringsværktøj fik jeg skrevet sangteksterne ind. Derefter blev hele herligheden sendt til print, og monteret i sorte rammer.

Jeg har valgt ikke at bore huller i murstensvæggen til hvert enkelt billede (!!), men i stedet placere dem på smalle skinner. Det giver en god samling af motivet, og var nemt at montere.

Måske vil du også læse...