Mit hjems smukkeste side – og et nyt sofabord

sofabord

I torsdags stod den, som jeg tidligere har fortalt, på fotografering af mit hjem. Jeg fik besøg af en journalist og en fotograf, som skulle lave en boligreportage til Ugebladet Søndag – og jeg nød hvert eneste sekund af de knap fem timer, de var her. Det var så sjovt at se mit hjem udefra, med helt friske øjne; se nogen nye vinkler, og lytte til, hvordan de arbejder med de flotte opslag, vi ser i bladene.

Det var et par imponerende dygtige kvinder, jeg mødte – og dertil noget så søde. Jeg boblede simpelthen af glad energi hele resten af dagen, og selv nu, så mange dage efter, bliver jeg grundglad når jeg tænker tilbage på det. For hvor er jeg heldig. Ikke bare gør mit hjem mig glad hver evig eneste dag – nu har det også vist mig, hvor flot det kan tage sig ud, når det får lov at vise sig fra sin allerbedste side!

sofabord

Jeg var en kende stresset over hele projektet i dagene op til. Lige pludselig var der virkelig mange små, ufærdige ting, der liiige skulle afsluttes, og ligeså mange små kroge, der trængte til en ekstra omgang sæbevand kærlig hånd. Jeg indforskrev ham min elskede og svigerdatteren, og de knoklede. I flere dage sled og slæbte de fra morgen til aften, så huset kunne stå snorlige på Den Store Dag. Overvejer så småt at påkalde mig fotograferinger en gang om året, for hvor er det dog skønt, når man er kommet helt i bund!

Jeg vil lige dele et lille genialt tip fra svigerdatterens hånd. Mit gulvtæppe havde fået en masse løse tråde, som  var meget iøjnefaldende, fordi hundene – tilsyneladende med stor omhu – havde valgt at trække de hvide tråde ud af det overvejende mørke tæppe… Men det havde svigerdatteren råd for. Hun brugte ganske enkelt en lighter til lige så forsigtigt at brænde enderne på de løse, hvide tråde, og vupti, så var tæppet smukt igen!

Nu glæder jeg mig bare rigtig meget til den dag, jeg kan vise jer de færdige billeder. Indtil da vil jeg vise jer mit fine nye sofabord. For noget tid siden bestilte jeg et sofabord hos Raw Nordic Design, og det blev færdigt i tirsdags!

sofabord

sofabord

Det er så lækkert et bord, som ovenstående billeder desværre ikke yder fuld retfærdighed. De er taget i tusmørke, efter fotograferinge, og lige inden jeg pakkede kufferten til Italien. Bordet er råt og rustikt som mit gamle bord, men en kende højere, så det er noget mere praktisk. De store hjul gør det helt særligt, og det passer perfekt ind i min stue. Specielt når det er pyntet op med fantastiske blomster. Det kunne jeg sådan set godt gøre til en vane, det med en overdådig buket!

Hvis du har lyst til at se hvordan mit hjem så ud dengang jeg faldt for det, kan du kigge med her: Om at finde drømmehuset. Der er sket en smule siden da 😉

Måske vil du også læse...

4 Comments

  1. Jeg glæder mig til at se reportagen 🙂 Det er nemlig sjovt at have besøg af boligfotografer. Det er blandt andet sjovt at se hvordan nogle ting der ser rigtigt gode ud i virkeligheden ikke bliver helt gode på billeder – og omvendt. (Det er i hvert fald det jeg har oplevet).
    Jeg håber du hygger dig i Italien!
    Kh Nana

    1. Det var SÅ sjovt, og jeg ser virkelig frem til resultatet!

  2. Jeg elsker at se fagfolk arbejde! Det lyder som en super spændende og lærerig oplevelse 🙂

    1. Ja, det er altid en inspiration at betragte nogen, som er dygtige til det, de gør! Det var en skøn dag 🙂

Comments are closed.