Navneskilt til mit #Loveshack

Da jeg viste jer stadsestuen i mit sommerhus, nævnte jeg kort, at dette hus’ navneskilt skulle hænge indenfor. Midt i stuen, simpelthen. Jeg havde nemlig en ide til, hvordan det skulle laves – og i mit hoved var det virkelig pænt.

navneskilt

Det synes jeg så heldigvis også, det er blevet. Det tog mig urimeligt lang tid at komme fra ide til handling, men da først jeg kom i gang, tog det næppe meget mere end et kvarter at fuldføre opgaven. #overspringshandlinger…

navneskilt

Jeg havde bestilt selvklæbende bogstaver på nettet, af den slags, man normalt bruger til både, og så havde jeg fundet et smukt, vejrbidt bræt. Det er jo en af fordelene ved at bo på en stor, gammel gård; der ligger altid pudsige små skatte rundt omkring i krogene. Jeg ved egentlig ikke helt, om et brækket stykke af en gammel palle naturligt hører til i kategorien ’skatte’, men nuvel – det fungerer.

Når man bestiller selvklæbende bogstaver, kommer de fint beskyttet i tyndt papir, som heldigvis er gennemsigtigt. Det er således nemt at finde frem til den rette placering, inden man går linen ud og sætter dem fast.

navneskilt

Man gnider simpelthen på beskyttelsespapiret, inden man forsigtigt trækker det af. På dette tidspunkt plejer jeg at få en smule sved på panden, men min erfaring er, at man roligt kan have tillid til processen. Bare træk ligeså forsigtigt, og ryk papiret lidt frem og tilbage, så bogstaverne ikke hænger fast i det.

navneskilt

Og det er sådan set det hele! En af verdens nemmeste DIY’er, og noget så fint.

navneskilt

Måske vil du også læse...