Nu skal det være…

img_4539img_9042

Jeg har aldrig rigtig fundet en træningsform, jeg holder af. Når jeg overhovedet rokker mig ud af flækken, er det udelukkende med min sundhed for øje – undtagen altså, hvis vi taler hiking, som jeg knuselsker.

Jeg har altid været vild med at danse – i sandhedens interesse understreger jeg lige, at jeg er vild med at danse, ikke nødvendigvis specielt god til det – så i de perioder af mit liv hvor jeg har gået til ‘rytmik, leg og bevægelse’ (barn af en pædagog), jazzballet (stor pige i  70’erne) eller zumba (midaldrende i starten af dette årtusinde) har både form og træningshumør været i topform, men ellers har det været en ynk.

Som de fleste nok kan gætte, så er det ikke en optimal situation. Aldrig fedt at være en ynk, jo. Faktisk er det noget meget lidt attraktivt noget at være. Og så er det i tilgift vældig svært at trække sig selv op ved sokkeholderne, når træning er ren pisk og ingen gulerod…

Derfor blev jeg meget begejstret, da jeg hørte om FitnessWorlds nye koncept, Basic Bootcamp. Her kan man blive introduceret til en masse forskellige træningsformer, og på den måde måske finde lige præcis den der glæder ens hjerte (eller, hvis man er mindre dramatisk, passer ens temperament).

Så nu skal det være. Lige nu. Denne gang vil jeg finde lige præcis den træningsform, der passer til mig. Jeg skal finde noget, der er sjovt, og noget der kan hjælpe mig med mine to mest pressende problemer:

  • Min ryg. Jeg har virkelig dårlig ryg, og jeg magter slet ikke at skulle opereres for endnu en diskusprolaps. Jeg er nødt til at finde en måde at styrke hele min core så meget, at jeg kan holde ryggen på plads.
  • Min styrke i benene. Bliver jo noget så frygteligt vred når det går opad, derude på vandrestierne, og det har formentlig noget med manglende styrke at gøre.

img_4540

Har I bare helt tjek på det der med træning? Ellers kan det jo være vi ses i Fitness World 😉

img_4541

Måske vil du også læse...