Nye gamle kopper

Efter at have ryddet grundigt op i hele huset, både på den virkelig omfattende måde og ved hjælp af mit 20 minutters trick, har jeg fundet en masse herlige sager, som jeg havde glemt alt om. Vi har været værter for en del store fester de sidste par år, og derfor har vi en masse ekstra service, som blandt andet disse helt enkle, hvide kopper. De var jo for så vidt fine nok i sig selv, men se nu bare hvor uimodståeligt nuttede de er blevet, med bare en minimal indsats!

Jeg har ganske enklet tegnet på dem med porcelænstusser fra Panduro Hobby. Det er super nemt; man tegner på helt sædvanlig vis på porcelænet, lader det tørre, og hærder det derefter i en almindelig ovn. Og det bedste af det hele? Det tåler opvask i maskine! Til juleaften for et par år siden malede jeg nogle tilsvarende hvide tallerkner. De er senere blevet vasket mange, mange gange, og malingen holder fint. Derfor var jeg overhovedet heller ikke bekymret for at gå i gang med kopperne.

Nu jeg alligevel havde tusserne fremme, var der lige et par hvide kagetallerkner der også fik en tur. Sammen med mine fine hjemmelavede servietter i sort, hvidt og rosa bomuld udgør de nu den mest bedårende romantiske opdækning, perfekt til tøse-slabberas med overdådigt pyntede cupcakes, eller som her: slik!

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...

2 Comments

  1. 20 minutters regel er en rigtig god idé. jeg synes ellers lige, at jeg havde orden i nærmest alt – nu er der rod i nærmest alt! Jeg tror, jeg skal prøve at afsætte 20 minutter de næste dage. Det er også altid en god følelse af at få udrettet noget.

    1. 20 minutters reglen redder mig gang på gang! God fornøjelse 🙂

Comments are closed.