Opdatering af min entré

Jeg elsker mit hjem. Som i virkelig, virkelig elsker det. Men jeg er ikke overmåde begejstret for min entré, og det er lidt sørgeligt, eftersom den jo er det første der møder mig, når jeg kommer hjem… Fornylig besluttede jeg, at det måtte være tid til en opdatering, og selv om det er ret små ting, jeg har ændret, er jeg blevet overraskende glad for mit hjems måde at byde mig velkommen på.

entré

entré

I sommer fik vi et skønt rullebord i gave. Vi brugte det på terrassen hele sommeren igennem, hvor det var perfekt til at have stående lige udenfor køkkenvinduet, så man bare kunne række gennem vinduet, og sætte alting fra sig lige dér. Det gjorde det noget så nemt at dække bord udendørs, fordi man bare kunne rulle hele herligheden over til spisebordet i et snuptag.

entré

Men om vinteren er det jo ikke noget vi gør meget brug af, og derfor tog jeg bordet indenfor, hvor det får lov at blive indtil det igen giver mening at spise ude. Det står midt i min entré, hvor det dels tjener som skueplads for en ganske særlig plante (ja, den ligner lidt en edderkop, men edderkoppen er et nyttigt dyr, så det gør ikke spor), dels som opbevaringsplads til alle de der entré-ting. Nøgler, post, småpenge (mørnede elastikker, gamle pakker med tyggegummi, løse skruer…). Nu er de samlet på ét sted, så vi har et fornuftigt udgangspunkt, når vi begynder at lede efter det, vi mangler!

I samme ombæring købte jeg nogle herlige bøjler og en ny måtte, og selv så små forandringer har gjort en kæmpe forskel. Jeg synes, entréen er det sværeste sted at indrette, men med disse små ændringer blev det pludselig til at godt sted at ankomme. Det er egentlig utroligt, så lidt der skal til…

entré

entré

Måske vil du også læse...

3 Comments

  1. Fru Moll says:

    Ja, entré er svær at indrette! I vores entré har vi lavet et persongalleri fra begge vores familier med billeder af oldeforældre, bedsteforældre osv. – dels er det rigtig pænt, og der kommer også nye op af børnebørn, og det skaber en fantastisk stemning og god snak, når der kommer gæster!

    1. Nej, hvor skønt! Det er da vildt hyggeligt med sådan et ane-galleri – den ide er jeg vist nødt til at snuppe!

  2. Fru Moll says:

    Du er velkommen!

Comments are closed.