På farten igen


Er taget afsted igen – har jo også været hjemme mere end 14 dage 😉

Er i Californien, og har egentlig tænkt mig at tjekke ind her på bloggen jævnligt undervejs.

img_1704.jpg

Perfekt rejseoutfit: super komfortable leo-flats, sorte jeans i tynd stretch, t-shirt, tynd, blød strik fra Rabens, og selvfølgelig en sort blazer.

Da vi var i Rom i foråret, prøvede vi for første gang at leje lejlighed gennem AirBnB, og det gik så godt, at vi også ville prøve lykken i Long Beach. Vi er endt i en pragtfuld lejlighed, direkte på stranden
– med masser af lokalkolorit i indretningen 😉


Er m fascineret af vandhanerne – små vandfald!

Hele facaden åbner ud til stranden, og der er en betagende udsigt!

Til gengæld oplevede vi også en af svaghederne ved AirBnBs system: vi sad og ventede en hel time på kantstenen udenfor lejligheden (efter +20 timers rejse) fordi stedets manager var blevet fanget i ‘uventet trafik’. Hvordan trafik kan være uventet i Los Angeles, overgår min forstand…

Nede ved havnen i Long Beach ligger Shoreline Village, som er en hyggelig samling af restauranter, barer og forskellige turistattraktioner. Det er et fint sted at bruge lidt tid, når man bare vil slappe af og have noget mad.

Spiste på Tequila Jack’s, som har en guacomole der får englene til at synge. De tilbereder den ved bordet, så den er helt frisk, og den smager vidunderligt!

Deres speciale er, overraskende nok, forskellige Tequilas. Her er deres signatur-Margarita, som serveres i enorme baljer.

 

Tilbage til forsiden

Måske vil du også læse...